NOVA FRIZURA JELENE JANKOVIĆ "BRIŠE" GODINE SA LICA: Moderna i elegantna, veoma je laka za ODRŽAVANJE

Jelena Janković promenila je svoj lični opis, odlučivši da skrati kosu. Kada smo je videli, naše oduševljenje nije prestalo.

Nega
NOVA FRIZURA JELENE JANKOVIĆ "BRIŠE" GODINE SA LICA: Moderna i elegantna, veoma je laka za ODRŽAVANJE
Foto: Profimedia

Jelena Janković, u videu na Jutjubu, premenila je lični opis, odabravši da zameni svoju dugu kosu zavezanu u konjski rep, za bob sa šiškama.

Ona je ostala dosledna crnoj boji kose, sa savršenim odsjajem koji nikada nije prestajao da očarava kada god bi se odlučila za takav izgled.

Istaknuta teniserka, nedavno je otvorila dušu za slovenački "Dnevnik" i, između ostalog, otkrila da joj je lepo u penziji. Živi mirnim životom, a prošlo je tačno tri godine otkako je postala majka.

Njen najveći fokus je na majčinstvu, dok je tenis, nešto što je ostavilo dubok trag na njen život, sada iza nje.

Ona je rodila devojčicu po imenu Una, koja je svet ugledala 6. aprila 2021. i koju je dobila sa doktorom Brankom Baraćem.

Prikazala je u intervjuu svoju novu frizuru i promenila lični opis, koji izaziva samo oduševljenje.

Ova frizura definitivno stvara utisak kao da izgledate mlađe, ali i dopunjuje svako vaše pojavljivanje neverovatnom sofisticiranošću.

Pravo je vreme da ukoliko razmišljate o promeni,poput Jelene Janković, odaberete ovaj tip frizure i oduševite svuda gde se pojavite. Pritom ćete ostaviti podmlađen utisak, dok će vaša celokupna pojava, biti istaknuta velikom dozom elegancije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs