Gde im je pamet?

Lekari otkrili najluđe stvari koje su doživeli od pacijenata: Potpuno neverovatne priče iz ordinacija!

O situacijama koje su i ostale u sećanju kao neverovatne lekari su pisali na jednoj društvenoj mreži

Medicina
Autor:
Lekari otkrili najluđe stvari koje su doživeli od pacijenata: Potpuno neverovatne priče iz ordinacija!
Foto: Shutterstock

Odlazak lekaru kada imate neki zdravstveni problem sam po sebi nije prijatan, a mnogi se pribojavaju i da upitaju nešto što bi hteli da znaju ili nešto što ne razumeju. A neki se na tom polju ne suzdržavaju.

Koje su situacije lekarima ostale u sećanju kao neverovatne, otkrili su na društvenoj mreži Reddit. Ovo su neke od njih.

Lekari otkrili: Šta se dešava kada im dođe neko ko ne vodi računa o higijeni!

foto: Shutterstock

Jedna 17-godišnjakinja došla je u ambulantu sa svojom majkom koja je upitala da li je moguće da je njena devojčica alergična na alkohol, pa joj je zato tako loše. Lekar je objasnio da je reč samo o mamurluku nakon veće količine ispijenog alkohola.

Majka i baka dovele su u hitnu devojčicu od 12 godina koja je dobila prvu menstruaciju. Razlog? Nisu znale kako devojčici da objasne šta se događa.

U ambulantu je doveden dečak koji je progutao magnet. Lekari su savetovali da pričekaju da magnet ode u creva i da ga putem stolice dečak izbaci iz tela. Sutradan se opet pojavio nakon što je progutao i drugi magnet koji se zalepio za onaj prvi. Morao je da ide na hitnu operaciju.

Kod ginekologa na pregledu: 3 istine koje doktori žele da znate!

foto: Shutterstock

Jedan ortoped ne može da zaboravi pacijentkinju koja je čekala operaciju kuka. Bila je uverena da će morati da joj amputiraju nogu da dođu do kuka i nakon operacije je opet zašiti.

Jedan muškarac je dojurio u ambulantu hitne pomoći uveren da boluje od raka jer, nakon što je dodirnuo obrvu, nekoliko dlaka mu je odmah ispalo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs