Novi trendovi

Boje za kosu: Inspirišite se jesenjim tonovima i novim trendovima (FOTO)

Nova sezona donela je želju za promenom, a jedna od najefektnijih zasigurno je promena frizure

Nega
19:51h Autor:
Boje za kosu: Inspirišite se jesenjim tonovima i novim trendovima (FOTO)
Kosa, Foto: Profimedia

Osim osveženja frizure koju ćete potražiti u slojevima koji unose volumen i dinamičnost u vašu kosu ili ravnom i dramatičnom rezu, jednako efektnu promenu donose i nove boje za kosu.

Želite da promenite frizuru: Zadržite boju i dužinu uz pomoć ovih caka! (FOTO)

Nakon razigranog proleća i leta koji su istaknuli nežne pastelne tonove narančaste i ružičaste boje, zlatne nijanse plave i tamnu kosu prošaranu svetlijim pramenovima uz pomoć popularne balayage tehnike bojenja, jesen nas vraća toplim nijansama inspirisanim jesenskom paletom.

Ovo je najpoželjnija frizura za jesen 2017: Zaboravite na feniranje i presu! (FOTO)

BOJE ZA KOSU KOJE ĆE OBELEŽITI JESEN

Jesenski trendovi u bojama za kosu istaknuli su nekoliko trendi nijansi među kojima ćete zasigurno pronaći savršeno osveženje za novu sezonu nebitno koje je boje vaša kosa. U plavu kosu jesen će uneti dva potpuno različita, ali jednako privlačna trenda. Dok će medene nijanse tamnoplave boje s toplim odsjajem prenositi toplinu jesenske palete, platinasto plava boja za kosu uneće hladnoću jesenskih i zimskih dana u vašu kosu.

Iako se čini da tamna kosa ostavlja malo mesta za eksperimentisanje, jesenski trendovi dali su savršen odgovor svim ljubiteljima tamnih uvojaka. Čokoladna boja izbor je koji će uz pomoć crvenkastog odsjaja doneti suptilnu, ali efektnu promenu.

Bilo da je vaša kosa plave ili smeđe boje, ako ste u potrazi za savršenom bojom koja će u potpunosti transformisati vaš izgled, bakarni tonovi uvek su, a posebno ove jeseni, odličan izbor.

Šik frizura u nekoliko pokreta: Super fora poznate manekenke za novi izgled (VIDEO)

Bakarni tonovi biće istovremeno klasičan i trendi odabir koji će, osim što će vašem licu doneti toplinu, savršeno pristajati jesenskim modnim i make up trendovima. Osim igre različitih odsjaj koji unose dinamičnost i svežinu u svaku boju kose, igra pramenova svoju će popularnost unutar hygge trenda zadržati i u jesenskoj sezoni.

Prošarani svetliji pramenovi toplog odsjaja stvorit će efektan i neodoljiv jesenski izgled.

Kako izgledaju boje za kosu koje će obeležiti jesen otkrivamo u nastavku.

TOPLINA BAKARNIH TONOVA

HYGGE KOSA

PLATINASTO PLAVA

ČOKOLADNI ODSJAJ ZA TAMNU KOSU

MEDENI UVOJCI

Објава коју дели KATE LA VIE (@kate.lavie) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs