Za primer svima

Godinama se za doručak trovala slatkišima, kosa joj opadala: Evo kako danas izgleda! (FOTO)

Pogledajte priču o mladoj devojci Tari koja je primetila da joj je počela opadati kosa i da je i njena koža u veoma lošem stanju nakon prevelikog konzumiranja slatkiša i koliki je put prešla da bi se transformisala u nešto potpuno drugačije
Lepi & Zdravi
09:58h Autor:
Godinama se za doručak trovala slatkišima, kosa joj opadala: Evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Instagram / Taras_transformation

Tara Koltman-Patel je 23-godišnja studentkinja medicine. Ona se sada školuje, radi, vežba i pazi šta jede. Već godinama unazad, Tara je većinu svog vremena provodila konzumirajući lošu hranu i izležavajući se. Bila je pod stresom i mrzela je kako izgleda.

6 minuta dnevno za čvrst stomak: Kućnim treningom do fenomenalnih rezultata! (VIDEO)

Sve dok jednog momenta nije počela da joj opada kosa. Kada je pogledala svoju božićnu fotografiju, zaklela se da će promeniti život.

"Tog momenta kada sam videla svoju sliku, bila sam zgrožena i mrzela sam svoj izgled. Međutim, to je bio momenat kada sam odlučila da je dosta i da ću ponovo biti srećna. Morala sam da promenim način života", rekla je.

A photo posted by Tara (@taras_transformation) on Oct 27, 2014 at 6:20am PDT

Tara je odlučila da počne da drži dijetu, menjajući brzu hranu za svežu i zdravu. Imala je za cilj da zadrži svoje obroke na normalnom nivou i da podeli sa drugima svoje recepte na Instagramu.

Početkom januara 2017. godine je okačila svoju sliku, rekavši: "Pre 3 godine sam bila vrlo nesrećna i krivila sam svoju kilažu i izgled. Mislila sam da su mi za sreću bili potrebni trbušni mišići".

Smršala 75 kg: Evo kako je sa 140 kg počela da dovodi život u red! (FOTO)

A photo posted by Tara (@taras_transformation) on Jan 3, 2017 at 11:06am PST

"Danas, tri godine kasnije, nemam ništa od toga i sada sam presrećna osoba kao nikad do sad, jer imam nešto više što nije nizak nivo telesne masti - samopouzdanje, samopoštovanje i ni malo srama o sebi i svom izgledu".

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

A photo posted by Tara (@taras_transformation) on Jan 3, 2016 at 1:25am PST

"Nikada nisam bila ponosnija na svoje uspehe. Da li mi verujete da sam bila najnemotivisanija osoba na svetu? Ozbiljno... ako ja mogu da uradim, možete i vi! Ne treba da budete savršeni, samo pokušajte da dokažete sebi da se možete držati nečega dovoljno dugo da se osećate neverovatno".

Jedite šta želite i mršavite: Pravila Njujorške dijete koja kontroliše glad!

A video posted by Tara (@taras_transformation) on Aug 17, 2015 at 11:50pm PDT

Zar njena hrana ne izgleda sjajno? Zajedno sa vežbanjem, pomogla je Tari da izgubi 32kg!

A photo posted by Tara (@taras_transformation) on Feb 5, 2017 at 11:51pm PST

Tara uvek ohrabruje svoje pratioce da se hrane zdravo i da pronađu dovoljno samopouzdanja, što je nešto što svako može da ima.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs