NA PRAGU 8. DECENIJE GOCA LAZAREVIĆ IZGLEDA KAO DEVOČICA: "Primetila sam da se gojim pa sam počela OVAKO da se hranim"

Goca Lazarević će ove godine napuniti 70 godina, a izgleda neverovatno mladoliko i zgodno. Pevačica kaže da je to zbog režima ishrane

Fitnes & Nutricija
Autor:
NA PRAGU 8. DECENIJE GOCA LAZAREVIĆ IZGLEDA KAO DEVOČICA: "Primetila sam da se gojim pa sam počela OVAKO da se hranim"
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Goca Lazarević sa svojih 69 godina izgleda duplo mlađe. Ona tvrdi da je za njen izgled zaslužna genetika, ali i način ishrane i stil života.

"Više vodim računa o tome šta unosim u organizam, zbog toga što se manje trošim i metabolizam se promenio. Primetila sam kod sebe obline, nekada sam bila violina, sada sam viola. Ne dozvoljavam sebi da se ugojim, malo mi se dogodilo da se ubucim i opustila sam se za vreme korona virusa. Više vremena provodimo kod kuće, to je manje kretanja i samim tim više jela. Uvela sam u svoj režim ishrane autofagiju, jer sam čula da to odlično radi. Osam sati možete da jedete šta želite, a onda šesnaest sati ništa, samo čaj i voda", kaže pevačica koja je za kraj imala poruku.

Goca Lazarević
foto: ATA Images

"Nema goreg rada od nerada, a ako već ne radimo onda treba i manje da jedemo. Izgovori su čudo, kad god imate vremena mislite na sebe. Kad god čovek misli na sebe i voli sebe, on uvek nađe vremena da se posveti sebi. Ljudi obično kažu - ne mogu da šetam sam, ja uvek sama šetam i to mi najviše prija. Sami sebi tražimo izgovore, a to ne bismo smeli", zaključuje Gordana Lazarević, prenosi Lepa i Srećna.

Goca Lazarević
foto: ATA Images

Goca nije imala lako detinjstvo. Kao veoma mala doživela je gubitak majke, nakon čije smrti je njen otac menjao žene. Goca se rano zaljubljuje u 16 godina starijeg violinisu Milutina Popivća Zahara sa kim je godinama živela u garsonjeri od 28 kvadrata.

Uskoro je par dobio dvoje dece: Miloša i ćerku Mariju koji su veliki ponos za svoje roditelje.

Goca Lazarević
foto: ATA Images

Kada su se Goca i Milutin razveli, godinama nisu nikome pričali za razloge. Tih godina, posle razvoda je Goca živela sama sa decom pa je morala da radi i po tri nastupa dnevno kako bi prehranila porodicu.

Bez obzira kroz kakve nedaće je prolazila, Goca je uvek zadržavala vedar duh, zbog čega mnoge podseća na devojčicu čak i na pragu 8. decenije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs