ONA JE ŽENA S TELOM BEZ MANE: 5 saveta pomoću kojih izgleda SAVRŠENO bez fotošopa i silikona, zato se svi okreću za NJOM

Manekenka Sindi Prado, otkriva 5 saveta za telo bez mane. Ona uvek izgleda savršeno.

Fitnes & Nutricija
09:51h
ONA JE ŽENA S TELOM BEZ MANE: 5 saveta pomoću kojih izgleda SAVRŠENO bez fotošopa i silikona, zato se svi okreću za NJOM
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Sindi Prado važi za ženu sa telom bez mane. Naime, ona uvek ima zategnuto telo, a mnogi se pitaju u čemu je tajna. Sindi je otkrila 5 moćnih saveta o ishrani i fitnesu, a pomoću kojih se veoma brzo postižu rezultati.

Veliki obožavatelj vežbanja

"Vežbanje je uvek moj omiljeni deo dana – nudi mi vremena da se u potpunosti fokusiram na sebe i isključim. Osim toga što ćete fizički bolje izgledati, ono takođe ima mnogo drugih prednosti za vaše zdravlje i mentalno stanje", rekla je ona za People Espanol.

Sindi Prado
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vežbajte na otvorenom

Sindi razbija monotoniju teretane vežbajući na otvorenom. "Volim da vežbam napolju i menjam scenografiju, najbolji način da začinim svoje vežbe! Drži me motivisanom", otkrila je ona u objavi.

Radite HIIT vežbe

Sindi je ljubitelj intervalnih treninga visokog intenziteta. Obično trenira 22 minuta HIIT vežbi i 10-minutni trening za guzu u ukupnom trajanju od oko 35 minuta. 20 sekundi čučnjeva za skokove, 20 sekundi tapkanja ramenom, 20 sekundi zamaha, 20 sekundi skakanja i 20 sekundi čučnjeva i skokova su njena rutina.

Postoji mnogo istraživanja koja podržavaju prednosti HIIT treninga, uključujući smanjenje telesne masti, poboljšanu kardiovaskularnu funkciju i mentalno zdravlje. Takođe je vremenski efikasan.

Istezanje

Sindi se takođe isteže pre vežbanja.

"Zagrevanje pre dana za noge. Ovi pokreti će vam pomoći da podignete teže i bolje ciljate gluteuse", napisala je ona objavu. "Istezanje održava mišiće fleksibilnim, jakim i zdravim, a ta fleksibilnost nam je potrebna da bismo održali opseg pokreta u zglobovima", kaže Harvard Health.

Sindi Prado
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bez toga, mišići se skraćuju i postaju zategnuti. Zatim, kada mišiće pozovete na aktivnost, oni su slabi i ne mogu da se protežu do kraja. To vas dovodi u opasnost od bolova u zglobovima, naprezanja i oštećenja mišića."

Jedite zdravo

Prema Sindi, "ispijanje smutija preko dana sprečava nadimanje". Ona pravi svoje sa mlekom od badema, kokosa ili pirinča, puno voća i povrća, i stvari kao što su čia semenke, zob, dodaci vlaknima i tofu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs