ELIKSIR MLADOSTI JE PRONAŠLA U 1 BESPLATNOJ STVARI: Ima 63 godine i zaustavila je starenje, a nikada nije otišla pod nož

Ona ima 63 godine i otkrila je tajnu očuvanja vitalnog tele, energije, kaže da je sada jača nego pre 20 godina

Fitnes & Nutricija
Autor:
ELIKSIR MLADOSTI JE PRONAŠLA U 1 BESPLATNOJ STVARI: Ima 63 godine i zaustavila je starenje, a nikada nije otišla pod nož
Gim Tan, Foto: preentscreen/Instagram

Gim Tan je 63-godišnja dama koja se istakla kao fitnes entuzijastkinja, podelila je sa svojom publikom tajnu očuvanja mladosti uma, duha i tela.

Ova energična žena iz Kalifornije postala je poznata na TikToku pod korisničkim nazivom @californiaistoocasual, gde redovno oduševljava svoje pratioce svojim vitalnim stavom prema životu i impresivnim izgledom.

Gim Tan je nedavno objavila video koji je izazvao veliku pažnju njenih obožavalaca. U tom videu je podelila svoju duboku veru da starost ne mora nužno značiti gubitak vitalnosti. U stvari, tvrdi da stari kao dobro vino, a njeni rezultati to i potvrđuju. U tom inspirativnom videu, Gim Tan je izjavila: "Pre sam rekla da zapravo mislim da ove godine izgledam mlađe nego prošle godine."

Ovom izjavom, Gim Tan je postala ikona samopouzdanja i motivacije za mnoge ljude koji se suočavaju sa starenjem. Njena tajna očuvanja mladosti i vitalnosti nije jednostavna, ali je inspirativna. Njen pristup uključuje kombinaciju fizičke aktivnosti, zdrave ishrane i pozitivnog stava prema životu.

Ona redovno vežba i brine se o svom telu, naglašavajući važnost redovnog vežbanja i održavanja zdrave telesne mase. Pored toga, Gim Tan je posvećena pravilnoj ishrani, ističući važnost unosjenja hranljivih namirnica koje podržavaju vitalnost i energiju.

Međutim, možda je najvažniji deo njenog pristupa očuvanju mladosti njen pozitivan duh i mentalna snaga. Gim Tan se trudi da svaki dan gleda sa optimizmom, ističući koliko je važno imati pozitivan stav prema sebi i životu.

Kao da nam šapuće iz ekrana: "Starost je samo broj." Ovo je mantra koju ponavlja, ali njen savet ide mnogo dublje od toga. Ona nas podseća da se trebamo fokusirati na ono što nas čini srećnim i zadovoljnim. Ova poruka je posebno važna u svetu gde je mladost često postavljena kao jedini standard lepote i uspeha.

Tan, kako je njeni obožavaoci nazivaju, naglašava i značaj okruženja koje nas podržava. Imati ljude koji vas cene, vole i mogu da vas nauče različitim aspektima života je neprocenjivo. Njena priča i njen put do slavlja u šestoj deceniji života su inspiracija za sve nas da se ne plašimo starenja, već da ga prihvatimo sa otvorenim srcem.

Sa skoro četvrt miliona pratilaca na TikToku, Tan je postala ikona za mnoge. Ona nam pokazuje da najbolje tek dolazi, čak i kad uđemo u godine koje su tradicionalno smatrane za zlatno doba penzionisanja. Njeno trčanje ulicom sa osmehom na licu zajedno sa svojom mačkom je simbolično – ona uživa u životu više nego ikada pre.

U videu sa gotovo 150.000 lajkova, Tan izjavljuje da je u "najboljoj formi" svog života i dodaje da trči dalje i jače nego što je to činila u svojim dvadesetim godinama. Njen entuzijazam je zarazan, a poruka je jasna: godine nisu prepreka za postizanje svojih ciljeva i osećanje fantastično u svom telu.

Njeni fanovi su oduševljeni ovom porukom. Jedan od njih piše: "Sviđa mi se ova poruka! Staranje je privilegija koju mnogi nemaju." Drugi primećuju da naša tela ne propadaju zbog starosti, već zbog prestanka sa mlađim navikama.

Tan je, kako kažu, "killin' it!" Njena gracioznost i elegancija čak i dok trči nisu prošli nezapaženo. I dok su mnogi komentari preplavljeni komplimentima, oni odražavaju divljenje prema ženi koja ne samo da živi svoj život do punih pluća, već i inspiriše druge da isto urade.

Tan je postala svetionik entuzijazma za fitnes i vitalnost u srednjem dobu. Jedna osoba od 42 godine piše kako je inspirisana njenim videima svaki put kada izađe na trčanje.

U svetu koji često glorifikuje mladost, Tan nas podseća da je stariji život vredan slavlja i da starost donosi mudrost, iskustvo i priliku za dublje uživanje u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs