fitnes influenserkA

"IMAM 64. GODINE I ČETVORO DECE, POČELA SAM DA TRENIRAM PRE 3 GODINE": Sada se skunula u kupaći i SVI SU U ČUDU

64-godišnja fitnes influenserka otkrila je da je godinama posvećena vežbanju i da su rezultati zaista vredni truda.

Fitnes & Nutricija
21:09h Autor:
"IMAM 64. GODINE I ČETVORO DECE, POČELA SAM DA TRENIRAM PRE 3 GODINE": Sada se skunula u kupaći i SVI SU U ČUDU
Instagram/harrah.brown, Foto: Instagram / Melbournehairblogger

Hara Braun podelila je uspone i padove ulaska u formu, ali je rekla da je na kraju sve vredelo.

Mama četvoro dece je objasnila da nije vežbala predugo, ali je smatrala da su nagrade previše dobre da bi ih propustila. Odlučila je da započne svoj fitnes put kada je imala 61. godinu i od tada se nije osvrnula.

@harrahbrown We are as young as we feel and as happy and beautiful as we decide to be, regardless of our age. ? #womenover50 #womenempowerment #womeninspiringwomen ♬ Pretty Girl Era - LU KALA

„Počela sam da vežbam u 61. godini, ulazak u formu je bila najbolja stvar za moj um, telo i duh“, rekla je ona. Dve i po godine svog zdravstvenog puta, Hara je dostigla svoju savršenu figuru. Nada se da će inspirisati druge, posebno one u starijoj demografskoj grupi, da postanu aktivniji.

@harrahbrown I started working out at age 61. Getting in shape was the best thing for my mind, my body and my spirit. It’s hard work, but so worth it! YouTube: harrahbrownofficial #fitnessmotivation #womenover50 #fitness #healthywomenlifestyle #gym ♬ golden hour - JVKE

„Inspiriše vas da budete u formi, lepi i puni samopouzdanja u bilo kojoj dobi“, rekla je ona. Prelepa plavuša, koja je nosila odgovarajući narandžasti sportski grudnjak i šorts, naporno je radila podižući tegove iznad glave kontrolisanim pokretima.

Nakon treninga, ponosno je pokazala svoje bicepse i trbušnjake, savijajući se kako bi nam pokazala svoju zategnutu građu.

@harrahbrown Reinventing yourself starts with the decision to change one thing. Once you decide on your one thing, take baby steps towards your goal, then go slow and steady. You can do it. ? #bikini #bikiniseason #womenover50 #pooltime #swimwear #over50andfabulous ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

"To je težak posao, ali vredi!" rekla je, dodajući hešteg #vomenenover50.

Gledaoci su bili inspirisani Harom i ohrabrili su je u komentarima. Neki su mislili da izgleda neverovatno: „Sjajna, prelepa“, "Samo tako nastavi", "Ti si naša inspiracija", stajalo je u komentarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs