PEVAČICA MILICA PAVLOVIĆ KUNE SE U OVU DIJETU: Uz nju je uspela da brzo skine par kilograma viška i to BEZ GLADOVANJA

Japanska dijeta nije drastična, uključuje dosta banana i nećete biti gladni.

Fitnes & Nutricija
12:37h Autor:
PEVAČICA MILICA PAVLOVIĆ KUNE SE U OVU DIJETU: Uz nju je uspela da brzo skine par kilograma viška i to BEZ GLADOVANJA
Dijeta Milice Pavlović., Foto: Printscreen Instagram/senoritamilica

Milica Pavlović je postigla manekensku liniju zahvaljujući japanskoj dijeti. Mnogim njenim fanovima uopšte nije jasno zasto se podvrgla mršavljenju, ali činjenica je da se poslednjih meseci više bavila modelingom, nego svojom profesijom, pa je verovatno želela da izgleda besprekorno.

Milica Pavlović
foto: Privatna Arhiva

Ovu dijetu su joj preporučili prijatelji, međutim, pre svega se posavetovala sa lekarom, a nakon toga redukovala ishranu u skladu sa tim. Na njenom instagram profilu možete videti da pevačica zaista sada ima vitku liniju poput manekenke, što znači da je ova dijeta vrlo efikasna.

Prema ovoj dijeti, kako je ispričala Milica u jednom intervjuu, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se sme piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mleka.

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, dok je za večeru grilovana ćuretina ili riba.

Ovakav meni podrazumeva i dve salate: ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Grickalice i slatkiši su zabranjeni, jedino što možete jesti između obroka je banana, s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Poslednji obrok ne bi trebalo da bude nakon 20h, a trajanje ove dijete je oko dvanaest dana.

1 / 10 Foto: Privatna Arhiva
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs