nesvakidašnja devojka

ZA VLADISLAVU KAŽU DA IMA LICE ANĐELA, A TELO ĐAVOLA: Prvo sve oduševi POSEBNOM lepotom, pa onda NAJJAČE MOMKE UPLAŠI

Fitnes & Nutricija
11:30h Autor:
ZA VLADISLAVU KAŽU DA IMA LICE ANĐELA, A TELO ĐAVOLA: Prvo sve oduševi POSEBNOM lepotom, pa onda NAJJAČE MOMKE UPLAŠI
Ko je Ruskinja koja ima lice anđela, a telo muškarca?, Foto: Printscreen Instagram / vladigalagan

Ruska bodibilderka Vladislava Galagan napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama i u svetskoj javnosti! Naime, nedavno su ukradeni snimci sportistkinje, na kojima je potpuno naga, osvanuli na internetu i pokrenuli lavinu komentara. Međutim, lepa brineta svojim specifičnim izgledom izaziva najrazličitije reakcije, te je neretko u žiži interesovanja.

Trenuto živi i radi u Pragu, a kada biste ugledali sliku na kojoj se vidi samo njeno nežno i vrlo lepo lice, ne biste mogli ni da pretpostavite kakvo mišićavo telo, zapravo, ima. Vladislava je život posvetila treninzima, redovno učestvuje na takmičenjima za bodibilderke, a do sada je bila dobitnica mnogih nagrada.

Zbog svoje građe koja može da parira muškoj, dobila je nadimak Hulk. U prvi plan ističe isklesane trbušnjake, mišićave noge, zategnutu zadnjicu, kao i ogromna ramena i ruke. A uprkos oprečnim reakcijama koje izaziva njena figura, Ruskinja i dalje pasionirano vežba.

I dok jedni osuđuju takav izgled, ističući da tako ubija svoju ženstevnost, drugi su fascinirani. Mada, čini se da se Vladislava uopšte ne obazire na mišljenja ljudi, već sledi svoje ciljeve i snove, a i te kako se trudi i da istakne svoj seksepil, te je često možemo videti kako pozira u izazovim haljinama.

"Prelepa devojka, bar dok joj ne vidš telo","Lice anđela, telo đavola", "Sramota je što je toliko lepa žena izabrala da izgleda kao muškarac", "Najzgodnija je devojka na svetu" - samo su neke od najzanimljivijih reakcija na društvenim mrežama, gde je prati skoro pola miliona ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs