Zablistajte

Provokativna i zavodljiva: Odeća kojom ćete svakoga oboriti s nogu! (FOTO)

Fenomenalni komadi garderobe na velikom popustu

Lepi & Zdravi
Autor:
Provokativna i zavodljiva: Odeća kojom ćete svakoga oboriti s nogu! (FOTO)
Foto: Promo

Volite slavlja, žurke, svečane prilike? Svima nam se često dešavalo da se radujemo predstojećem događaju, ali nam onda glavobolju zada činjenica da ne znamo šta da obučemo. Dobar odabir stajlinga ne mora da znači trošenje mnogo novca i vremena. Pogledajte fenomenalne komade garderobe, u kojima ćete zablistati, a koji su na velikom popustu!

Kratke suknjice su uvek u trendu! Ove sezone lepršave suknje u jakim bojama su pravi pogodak! U ovoj kratkoj bordo suknji, možete postići elegantan i prefinjen izgled uz visoke potpetice i elegantnu bluzu, a isto tako možete je kombinovati uz ravnu obuću i patike, u dnevnim šetnjama. Suknja se blago širi, te vizuelno sužava noge. Njena cena je 1500 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Još jedna fenomenalna suknjica, idealna za kombinovanje! Bela suknja, ukrašena mašnom na struku, je odličan pogodak za svečane, posebne trenutke! Suknja lepo ističe struk, vizuelno sužava figuru, zbog svog šireg kroja u donjem delu. OVDE odmah može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502, po ceni od 1500 rsd.

foto: Promo

Volite haljine? Imamo pravu haljinu za vas! U ovim haljinama, zagarantovano je da ćete biti primećene. One su klasičnog kroja, sa širim bretelama, ali vrlo efektnog dezena - ukrašenim šljokicama. Haljina je dostupna u više boja. OVDE je možete odmah poručiti, po sniženoj ceni od 2700 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dobar odabir je uvek efektna majica! U atraktivnoj, teget majici od čipke, privući ćete sve poglede! Majica je zanimljivog kroja, sa interesantnim detaljima i od čipke. Cena majice je 1300 rsd, možete je OVDE poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Jumpsuit nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Ovaj kombinezon je kratak, tigrastog dezena i prijatnog materijala. Gornji deo je u vidu top majice, sa ziperom na sredini. Možete kombinovati uz sve modne stilove koje želite. OVDE ga moćžete kupiti po ceni od 1950 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Akcijske cene traju dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs