Četka

Lako vam se mrsi kosa: Ona je sve pokušala i na kraju rešila to ovako! (VIDEO)

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose
Lepi & Zdravi 18.04.2017. - 11:08h Autor: Promo
Foto: Promo

Mislili ste da ćete zbog svoje kose koja je sklona mršenju večno morati da trpite bol prilikom češljanja, čupate je i gledate kako zbog toga ne prestaje da opada? Konačno se pojavilo nešto što efikasno rešava ovaj problem – Detangler četka!

 

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose! Koriste je žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja. Zanemele su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

Foto: Promo
Foto: Promo

Ove fantastične četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno nižoj ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Nema pucanja, lomljenja kose tokom češljanja, niti će vam nakon tretiranja kosa biti naelektrisana kao sa običnim četkama!

 

 

Osim što omogućuje jednostavnije češljanje, Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište i tako poboljšava cirkulaciju. Samim tim ona vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnju AKCIJU i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

 

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...