Inspiracija

Kako se neguje Džulija Roberts: Žena najlepšeg osmeha otkriva svoje tajne!

Jedna od najlepših dama Holivuda otkrila je svoje rituale za negu i lepotu, kao i modne tajne i navike
Lepi & Zdravi
23:08h Autor:
Kako se neguje Džulija Roberts: Žena najlepšeg osmeha otkriva svoje tajne!
Foto: Reuters

Dama širokog osmeha koja je osvojila Holivud svojim glumačkim talentom, pozitivnim stavom prema životu, kao i beskrajno dobrim stilom, obožava da uživa u lepoti svakodnevnice koju čine male stvari i sitna zadovoljstva. U to spadaju lepota i moda, koja je važan deo njenog života jer na najbolji način ističe njen poseban personaliti, piše Elle.rs.

Upravo o svom stilu, omiljenim stvarima bez kojih ne može da zamisli svoj život, kao i nezi lepote, Džulija Roberts otkrila je nešto više u intervjuu koji je dala za magazin InStyle.

Pitate se šta se nalazi na vrhu liste? Njeni glavni komadi u garderoberu koji uključuju Church ravne kožne cipele, Rag & Bone farmerice i savršena bela košulja koju opsesivno nosi.

Lepota je druga tema razgovora, a Džulija je otkrila da je dosta toga naučila o nezi kože, kao zaštitno lice Lancome kozmetike. A rešila je i da nam otkrije kako postiže svoje krupne talase....

1. CipeleVolim da nosim brogue ravne kožne cipele. A kada bi se proizveo neki model između klasičnih čizama i brogue cipela, to bi zaista bio moj omiljeni par koji ne bih izuvala.

2. Omiljeni hotelPoznati Le Bristol u Parizu. Ujedno ga i moja deca obožavaju. Rećiću vam samo da oni svaki put trče niz stepenice, kada god su (hotelske) mačke u predvorju.

3. Osnovna nega lepoteSvakog dana koristim penu za pranje i čišćenje lica.

Da li su ovo najbolje noge na svetu? Dominacija ne Kanskom festivalu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

4. Omiljeni odevni komadNekada sam opsesivno nosila košulje sa kragnom. Sada smenjujem Jil Sander i Dolce & Gabbana bele košulje.

5. Porodična igraDeca obožavaju da igraju The Game of Life. I ne možeš nikako pobediti igru na tabli. (backgammon)

6. Glavna bjuti tajnaNakon što se istuširam, obavezno psihotično nanosim Serge Normant sprej za volumen. Upravo on je odgovaran za moje perfektne, bujne lokne.

7. Omiljeni denimKao i sve žene, imam tonu farmerica, a nosim samo nekoliko. Obično je reč o Rag & Bone džinsu.

Džulija Roberts pomerila granice: Bunt na crvenom tepihu u Kanu, organizatori šokirani! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

8. Stvar bez koje ne možeš živetiKrema sa SPF 40 zaštitom od sunčevih zraka. Pogotovo kada mnogo vremena provodim napolju, ili na terenu, na fudbalskim utakmicama.

9. Omiljena bojaKažu da je narandžasta boja opreza, ali ne verujem u to. Uvek kraj sebe imam nešto u toj boji.

10. U tvom koferu se uvek nalaziIgračke moje dece. Kada negde otputujem, uvek uzmem igračke od svoje dece kako bih ih stavila na noćni stočić.

11. Omiljeni komad nakitaMoja burma.

Pre brijanja uradite ove 3 stvari, i depiliraćete se mnogo ređe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs