Rešenje za 6 problema

Ubacite krastavac u čašu vode, pa popijte: Manekenska tajna mršavosti i blistave kože! (RECEPT)

Ovaj napitak će hidrirati, tonirati i umiriti vašu kožu, jer je krastavac bogat silicijumom, koji se koristi i u tretmanima za lečenje akni, a usput će izbaciti sve otrove iz vašeg tela
Lepi & Zdravi
20:24h Autor:
Ubacite krastavac u čašu vode, pa popijte: Manekenska tajna mršavosti i blistave kože! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Iako je voda sa krastavcem hit otkad su je manekenke proglasile najboljim rešenjem za gubitak viška kilograma, retko se spominju sve njegove zdravstvene dobrobiti

Ima ih čak 6, a sve što je potrebno jeste da uradite sledeće: U dve litre vode stavite očišćen i iseckan krastavac sa korom, najbolje organskog porekla, i ostavite da odstoji nekoliko sati u frižideru, najbolje preko noći.

1. SrcePrema izveštaju Američke asocijacije za zdravlje srca, i u Americi je bolest ovog organa prvi uzročnik smrti. Pametan plan ishrane je najbolji put za zaštitu srca, a voda od krastavaca će sniziti krvni pritisak i tako smanjiti rizik od srčanih oboljenja.

2. MišićiOvaj napitak hrani mišiće esencijalnim nutrijentima, pa ako želite da budu veći, tokom dana konzumirajte barem dve čaše ovog napitka, posebno ako vežbate.

Sedam dana jedite po kašiku na prazan stomak: Zapanjiće vas koliko ćete smršati! (RECEPT)

3. Hronične bolestiNeke od njih su dijabetes, Alchajmerova bolest, bolest očiju i mnoge druge. Krastavci su puni jakih antioksidanata koji jačaju funkciju mozga, smanjuju stres i sprečavaju nastanak bolesti vezanih za starenje.

4. KostiOsteoporoza je danas jedno od opasnijih stanja koje vas može pogoditi bez obzira na godine, a dovodi do lakšeg preloma kostiju i bolnih leđa. Krastavac neće izlečiti osteoporozu, ali može da ojača vaše kosti svojim visokim udelom vitamina K.

5. KožaOvaj napitak će hidrirati, tonirati i umiriti vašu kožu, jer je krastavac bogat silicijumom, koji se koristi i u tretmanima za lečenje akni. Voda sa krastavcem je bogata antioksidansima koji takođe štite i neguju kožu.

6. DetoksikacijaVoda od krastavaca je jedan od najjačih detoks napitaka koji će vas rešiti nakupljenih toksina. Kako sadrži puno vlakana i vode, ovaj napitak će doslovno izbaciti sve toksine iz tela.

Za 30 dana, sva odeća će vam biti velika: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs