Pomaže i da smršate

Detoks limunada izbacuje sve otrove iz tela: Ubrzajte metabolizam tokom praznika! (RECEPT)

Odoleti prazničnim đakonijama ne možemo, ali zato možemo da umanjimo negativne efekte koje prekomerna konzumacija jake hrane i pića donosi
Lepi & Zdravi
02:34h Autor:
Detoks limunada izbacuje sve otrove iz tela: Ubrzajte metabolizam tokom praznika! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Idu nam praznični dani, a to znači samo jedno - mnogo bogatih gozbi, kaloričnih jela i slatkih pića, a kada sve prođe ostaje nam tromo telo, usporen metabolizam i višak kilograma.

Odoleti prazničnim đakonijama ne možemo, ali zato možemo da umanjimo negativne efekte koje prekomerna konzumacija jake hrane i pića donosi. Detoks napitci su idealno rešenje!

Zato, cediljku u ruke i napravite začinjenu detoks limunadu koju ćete piti jednom dnevno i tako redovno pročišćavati organizam od praznih kalorija i toksina koji se u njenu skupljaju tokom prazničnih dana.

Zeleni sok za kojim je Holivud odlepio: Manje kilograma i jači imunitet u rekordnom roku! (RECEPT)

Sastojci: Sveže ceđen limunov sok, mleveni đumbir, mleveni karanfilić, kajenska papričica i med.

Priprema: Pomešajte sastojke u razmeru koji odgovara vašem ukusu i popijte napitak odmah nakon obilnog jela. Ubrzaće metabolizam, zagrejati telo i ubrzati izbacivanje toksina.

Svoje blagotvorno dejstvo ova začinjena limunada duguje efikasnoj kombinaciji sastojaka koji stabilizuje pH vrednost tela i utiče na pročišćavanje ćelija.

Pred spavanje na stopala stavite ovo: Ujutro će vas dočekati čudo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs