NA OVA 3 PARFEMA MUŠKARCI NAJČEŠĆE "PADAJU": Kad osete njihov miris na ženskoj koži načisto odlepe i zauvek su vaši

Prvi savremeni parfem stvoren je još davne 1370. godine, od tada žene ne mogu da zamisle da izađu iz kuće a da ne stave barem par kapi omiljenog mirisa, a evo koje to esencije muškarci vole na vama

Lepi & Zdravi
NA OVA 3 PARFEMA MUŠKARCI NAJČEŠĆE "PADAJU": Kad osete njihov miris na ženskoj koži načisto odlepe i zauvek su vaši
Foto: Shutterstock

Parfem je jedan od najstarijih kozmetičkih proizvoda u istoriji. Ipak, parfemi su mnogo više od samog mirisa. Pobuđuju lepe uspomene i jedan su od najjednostavnijih malih zadovoljstava u svakodnevnom životu koje činimo samo za sebe.

Parfemi daju posebnu tačku vašem identitetu. Miris nam pomaže za stvaranje identiteta i to je nešto vrlo lično, a parfem igra važnu ulogu u igri zavođenja, te nije na odmet da parfem bude dugotrajan kao i da znate koje to note najviše privlače muškarce.

Tako da bez obzira koje mirise vi preferirate i volite, postoje 3 parfema koje muškarci obožavaju i jednostavno "otkidaju" na njih.

Black Opium
foto: UNSPLASH/ LAURA CHOUETTE

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem je favorit mnogih devojaka i ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i mandarina.

Good Girl
foto: SCREENSHOOT/ JASMIN PARFIMERIJA

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem nije tako "izvikan" kao Black Opium. Reč je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog ormarića.

sweet like candy
foto: Printscreen / Youtube

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale od muškog roda je Sweet Like Candy miris Ariane Grande - koji je dostupan u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot; dok su bazne note vanile i kašmir. Štaviše, i drugi su spomenuli kako su imali slično iskustvo s parfemom Ariane Grande.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs