DRAGINJA IMA 75 GODINA A NEMA NI VISOK PRITISAK, NI HOLESTEROL: Tvrdi da je zdrava jer svaki dan jede 2 kašike ove smese

Kada uđemo u određene godine, gojaznost, visok pritisak i holesterol kao da su neizbežni

Lepi & Zdravi
09:36h Autor:
DRAGINJA IMA 75 GODINA A NEMA NI VISOK PRITISAK, NI HOLESTEROL: Tvrdi da je zdrava jer svaki dan jede 2 kašike ove smese
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Povišen holesterol predstavlja značajan rizik po zdravlje čoveka, budući da može negativno uticati na funkciju vitalnih organa, poput srca i mozga. Često dovodi do različitih srčanih oboljenja i povećava verovatnoću pojave srčanog ili moždanog udara, kao i dijabetesa. Ovi rizici često su povezani sa životnim navikama i faktorima kao što su nezdrava ishrana, nedovoljna fizička aktivnost i gojaznost.

Ipak, važno je shvatiti da povišen holesterol nije nepopravljiv faktor. Postoje efikasni načini za regulisanje njegove ravnoteže, a baka Draginja smatra da njoj pomaže smesa koju godinama koristi. Naravno, to je njeno uverenje koje nije medicinski potkrepljeno. Ona sa svojih sedamdeset i pet godina redovno koristi ovu jednostavnu, ali delotvornu smesu, i smatra da zbog toga nema probleme sa holesterolom i visokim pritiskom.

đumbir, limun
foto: Profimedia

Recept je jednostavan, a ona ga deli svakome ko je pita:

  • limunov sok,
  • med,
  • rendani đumbir i
  • jabukovo sirće.

Kombinacija ovih prirodnih sastojaka stvara moćni eliksir. Priprema je jednostavna - sastojci se mešaju u blenderu dok ne dobiju homogenu smesu, a zatim se ostavljaju da odstoje u frižideru pet dana.

Draginja ovu smesu uzima dva puta dnevno, pre doručka i večere. Brzi i primetni pozitivni rezultati na krvnoj slici često su vidljivi već nakon nekoliko nedelja redovne konzumacije. Ipak, važno je imati na umu da, ukoliko imate ozbiljnije zdravstvene probleme ili ste na terapiji, obavezno se konsultujte sa vašim lekarom pre nego što počnete primenjivati ovakve prirodne tretmane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs