DIJETA KOJOM JE JELISAVETA ORAŠANIN ZA SAMO 2 MESECA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Ima telo zategnuto kao praćka

Jelisaveta Orašanin na veoma jednostavan način održava liniju, a ima telo zategnuto kao praćka.

Lepi & Zdravi
DIJETA KOJOM JE JELISAVETA ORAŠANIN ZA SAMO 2 MESECA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Ima telo zategnuto kao praćka
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Jelisaveta Orašanin slovi za jednu od najzgodnijih domaćih glumica, a čak i posle porođaja, njena linija ostala je nepromenjena.

Glumica je jako disciplinovana kada je ishrana u pitanju. Ona se strogo pridržava plana ishrane koji joj je nutricionista odredio. Zanimljivo je da ne trenira, jer, kako kaže, nema vremena.

- Nisam potrčala evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje - kazala je ona za Blic jednom prilikom.

Kako bi se što pre vratila u formu, nakon porođaja, Jelisaveta je angažovala nutricionistu i uz posebno osmišljen plan, za samo dva meseca uspela je da povrati liniju, koju je imala pre druge trudnoće.

Jelovnik namenjen glumici bazirao se na povrću bogatom vlaknima, a uz to, prisutan je unos složenih ugljenih hidrata i proteina.

Međutim kako joj se kilogrami ne bi vratili, Jelisaveta se i danas pridržava ovog režima ishrane, a na storijima na Instagramu, često možete sa vidite delove njenog menija.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs