OVO JE NAJBOLJI ŽENSKI PARFEM SVIH VREMENA, A ZAŠTITNO LICE MU JE SRPKINJA: Muškarci obožavaj taj miris, traje SATIMA

Izglasan je najbolji ženski parfem svih vremena, a sigurno i među vama ima dama koje ga obožavaju!

Lepi & Zdravi
00:46h Autor:
OVO JE NAJBOLJI ŽENSKI PARFEM SVIH VREMENA, A ZAŠTITNO LICE MU JE SRPKINJA: Muškarci obožavaj taj miris, traje SATIMA
Foto: Shutterstock

Parfem je posebni aksesoar na svakoj ženi, upravo po njemu mnogim ljudima ostajemo u sećanju. Daje neverovatnu dozu zavodljivosti, a uz savršeno uklopljeno stajlnig diže i samopouzdanje. Međutim, decenijama jedan miris se posebno izdaja.

Naime, sajt Fragrantica organizovao je glasanje u kojem korisnici sajta biraju najbolje ženske parfeme svih vremena, a apsolutnu pobedu odneo je Diorov parfem Hypnotic Poison.

Dior Hypnotic Poison je ženski miris koji će vas potpuno zavesti svojom misterioznom privlačnošću. Ovo je parfem za ženu koja se ne plaši da istraži svoju senzualnu stranu i koja zna kako da privuče pažnju.

Ovo je miris za posebne prilike, kada želite da ostavite nezaboravan utisak i budete zavodljivi.

Hypnotic Poison je intrigantan orijentalni miris u kojem su spojene note absoluta sambaca jasmina s absolute esencijom cveta narandže te isprepletene s intenzivnom notom tonka semenki. Privlačnost parfemu daje nota vanile.

Lansiran je 1998, kreirali su ga Annick Menardo i Christian Dussoulier. Gornje note su kokos, šljiva i kajsija; srednje note su brazilsko ružino drvo, jasmin, kim, tuberoza, ruža i đurđevak; bazne note su vanilija, badem, sandalovina i mošus.

Zanimljivo je da je zaštitno lice Dirovog Hypnotic Poison slavna američka glumica srpskog porekla Mila Jovović.

Ona je davne 1998. snimila kampanju za ovaj čudesni parfem, a fotografije su tada objavljenje u decembarskom izdanju italijanskog prestižnog magazina Vogue.

1 / 7 Foto: A-way! / Splash / Profimedia

Stil / Fragrantica / Zadovoljna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs