BEZ OVIH PARFEMA NAJPOPULARNIJE SPRKINJE NE IDU NIGDE, NEVEROVATNO PRIVLAČE MUŠKARCE: Ceca, Karleuša i Ana koriste ISTI

Lista omiljenih parfema najpopularnijih Srpkinja može vam pomoći da pronađete baš onaj pravi za vas, koji će sve obarati sa nogu.

Lepi & Zdravi
13:48h
BEZ OVIH PARFEMA NAJPOPULARNIJE SPRKINJE NE IDU NIGDE, NEVEROVATNO PRIVLAČE MUŠKARCE: Ceca, Karleuša i Ana koriste ISTI
Emina, Jelena i Ana, Foto: Printscreen Instagram / yaemina / karleusastar / anaivanovic

Parfem svakoj ženi daje dozu glamura, te je veoma bitno odabrati onaj pravi! Dobro je poznato da miris svakoj osobi stoji različito, zato se odlučite za onaj koji oslikava upravo vas. Tako su i najpopularnije Srpkinje izdvojile svoje favorite, a mi vam otkrivamo koji su to. Interesantna je činjenica da su mnoge od njih na prvo mesto stavile "Chanel".

1. Emina Jahović

  • Closer

Pevačica ga je izbacila na tržište pre skoro deceniju, a pre nekoliko godina je počela da se bavi i proizvodnjom kozmetičkih proizvoda. Orhidja i Vanilija su bazne note.

Emina Jahović
foto: Instagram / yaemina

2. Jelena Karleuša

  • Chanel Coco Mademoiselle

Karleuša se odlučila za neprevaziđeni klasik, koji je nekoliko puta proglašen za najbolji ženski parfem. Reč je o svežem, ženstvenom, karakternom mirisu stvorenom za žene koje su provokativne, slobodne, nezavisne i simpatične. Na tržištu se pojavio 2001. godine i od tada mu ne opada popularnost. Parfem kuće "Chanel" se otvara blistavom narandžom i bergamotom, u srcu su bugarska ruža, jasmin, ilang-ilang i mimoza.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram/ karleusastar

3. Nataša Bekvalac

  • Chanel Coco Mademoiselle i "Le Parfum" od Elie Saab

Osim što i Nataša obožava Šanelov klasik, rado koristi i "Le Parfum". Naime, libanski dizajner Elie Saab je nakon uspešnog proboja u dizajniranju toaleta, rešio da ozbiljno uplovi u priču sa parfemima. Priča je krenula jako ozbiljno, navodno je kreirano 279 probnih verzija, dok se nije našla prava koju bi kreirao ko drugi nego majstor belog cveća – Francis Kurkdjian. Naravno, parfem je morao da ima obeležja zemlje iz koje je Elie Saab, a to su jasno neroli, jasmin i kedar.

Parfem kombinuje cvetne, slatke i zemljane akorde za senzualni, ženstveni eliksir koji je senzacionalan i za um i za telo.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram/Bekvalceva

4. Tamara Kalinić

  • Lancôme - Figues & Agrumes

Aromatično-voćni miris predstavljen 2019. je parfem za muškarce i žene, a osmislio ga je parfumer Alex lee. Gornje note su citrusi i šerbet, srednja je jasmin, dok je u donjoj noti smokva. Baš sve ono što Tamara prvenstveno voli kod parfema.

Tamara Kalinić
foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

5. Sara Jo

  • Gucci Guilty

Guilty je za hrabre i smele glamurozne žene, koje misle na svoja zadovoljstva. Ovaj parfem je spoj karakterističnih mirisa mandarine, ružičastog bibera, jorgovana, breskve, geranijuma, ćilibara i pačulija.

Sara Jo, Konstrakta
foto: ATA Images / Antonio Ahel

6. Ana Ivanović

  • Creed - Love in White

Ovaj nežan i čist miris sadrži lagane note hijacinta i magnolije i podseća na svež prolećni vetar. Sadrži ručno ubrane esencije sa pet kontinenata, koje odražavaju njegovu strast prema najboljim sastojcima. U početku ćete osetiti miris sveže, pomalo slatke kore narandže iz sunčane južne Španije. Pridružuje joj se pirinač iz južnokineskog mora u Tonkinu, koji obogaćuje aromu svojom slanošću. Nakon njih slede osetljivi egipatski iris, beli jasmin sa obala Italije i narcisi sa francuske rivijere.

Ana Ivanović
foto: ATA Images

7. Mina Milutinović

  • Love, Don’t Be Shy by Kilian

Ovaj raskošan miris otkriva svoju magičnu priču kroz slatke i privlačne note, stvarajući očaravajući mirisni doživljaj koji ostavlja trag u svakom trenutku.

8. Sanja Vučić

  • Calvin Klein - Euphoria.

Ovaj parfem preporučuje se svim damama koje traže sofisticiran i upadljiv miris. Zapravo, Calvin Klein Euphoria namijenjen je onim ženama koje inače ne vole teške mirise, ali žele nešto više od cvetnog ili citrusnog mirisa. Izražajna aroma koja odražava jednostavnu, a istovremeno luksuznu lepotu, baš poput orhideje koja ga je nadahnula čini ga posebnim.

Sanja Vučić
foto: Printscreen Instagram / sanjalilwolf

9. Ceca

  • Coco Mademoiselle

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poput nekih njenih koleginica voli Chanel parfeme.

- Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće “Chanel”. Najčešće stavljam “Coco Mademoiselle” - istakla je.

Svetlana Ražnatović
foto: ATA Images

10. Ana Nikolić

  • Chanel 5

Pevačica Ana Nikolić odana je jednom brendu što se parfema tiče.

- To su Chanel parfemi. Chanel 5 koristim za posebne situacije, crni Chanel za noć i zimu, a Chanel Mademoiselle za sve prilike - otkrila je Ana.

Ana Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

10. Jelena Đoković

  • Esencijalna ulja

S obzirom na zdrav način života koji vodi, Jelena je, za razliku od prethodnih dama, poslednjih godina privržena postojanim alternativama parfema - esencijalnim uljima koja, po svojoj jačini, pružaju miris najsličniji parfemu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs