OSVEŽITE VAŠE KUPATILO: Za udobnost nakon tuširanja potrebna vam je samo OVA prostirka!

Želite da osećate luksuz i udobnost nakon tuširanja kada izlazite iz kade ili tuš kabine.

Lepi & Zdravi
Autor:
OSVEŽITE VAŠE KUPATILO: Za udobnost nakon tuširanja potrebna vam je samo OVA prostirka!
Foto: Promo

Zamislite da možete da uživate u tom koraku, bukvalno. Sve što vam je potrebno jeste inovativni proizvod koji će vam biti neverovatno praktičan za vaše kupatilo. Nećete morati da koristite stare peškire i da stalno brišete pod nakon tuširanja. Potrebna vam je samo prostirka za kupatilo! Super upijajuća magična prostirka se lako suši, ne klizi, mekana je i udobna i još lakša za održavanje.

Prostirke za kupatilo
foto: Promo

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs