ODSTUPA OD JELENINIH STROGIH PRAVILA, PRIČA SE DA ĆE ZBOG OVOGA BITI LJUTA NA SVEKRVU: Dijana pravi poteze na svoju ruku

Majka Novaka Đokovića Dijana krši Jelenina pravila, te unicima često priprema i ono što ne bi smeli da jedu

Lepi & Zdravi
Autor:
ODSTUPA OD JELENINIH STROGIH PRAVILA, PRIČA SE DA ĆE ZBOG OVOGA BITI LJUTA NA SVEKRVU: Dijana pravi poteze na svoju ruku
Jelena i Dijana Đoković, Foto: REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia

Već neko vreme kruže priče o tenzijama u odnosima između Jelene Đoković i majke njenog supruga, Dijane. Navodno, glavni razlog za nesuglasice leži u različitim pristupima vaspitanju dece koje praktikuju Novak i Jelena.

Jelena i Dijana Đoković
foto: Profimedia

Jelena, prema izveštajima, sprovodi pravilo da u njihovom domu nema mesta za šećer, preferirajući specijalno pripremljene slatkiše kada je potrebno zadovoljiti sladak zalogaj. Dijana, s druge strane, nije saglasna s ovim pristupom i izražava neslaganje s načinom na koji se deca vaspitavaju.

Dijana Đoković
foto: Fonet

Posebno sporno postaje kada je reč o ishrani, jer Dijani smeta što Jelena ograničava unos šećera. S obzirom na uobičajeno razmazivanje unučića od strane baka, proširile su se spekulacije da Dijanu možda pogađa nemogućnost da isto čini sa Novakovom decom.

Dijana je jednom prilikom izjavila: "Nažalost, retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena praktikuje određene stvari na svoj način, što dovodi do neslaganja, posebno u vezi sa ishranom, koju ja ne podržavam."

Takođe, ona je u jednom intervjuu otkrila i kakva je baka.

"Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - ispričala je Dijana.

Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs