KAKO DA VAM ČIŠĆENJE BUDE JEDNOSTAVNIJE: Za praktičnost i uštedu vremena potrebno vam je OVO!

Znate kada je na redu čišćenje da će vam to oduzeti mnogo vremena i truda. Kako bi bilo da imate nešto što će vam ovu obavezu olakšati?

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO DA VAM ČIŠĆENJE BUDE JEDNOSTAVNIJE: Za praktičnost i uštedu vremena potrebno vam je OVO!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Mop sa kantom - Brisko je savršen alat za čišćenje vašeg doma! Ovaj mop je dizajniran sa praktičnošću i efikasnošću, čineći čišćenje bržim i lakšim nego ikada pre!

Brisko
foto: Promo

Uz ovaj brisko dolazi i snažna kanta sa odvajajućim odeljkom za čistu i prljavu vodu, čime se obezbeđuje čista voda tokom celog procesa čišćenja. Mop sa mikrofiber krpicom efikasno skuplja prašinu i nečistoće sa površina. Ima podesivu dršku koja se lako prilagođava vašoj visini za udobno korišćenje. Jednostavan mehanizam za ceđenje smanjuje vam napor potreban za ispiranje mop krpe.

U kompletu dobijate kantu, teleskopsku dršku, dve krpe od mikrofibera i četku u samoj kanti. Dužina drške je 120 cm, a kofa je visine 40 cm i širine 20 cm.

Brisko
foto: Promo

Sa ovim briskom čišćenje postaje brže, praktičnije i manje naporno. Ovaj proizvod će vam pomoći da održavate svoj dom čistim i blistavim!

Poručite OVDE mop sa kantom po ceni od samo 1.780 rsd i olakšajte sebi čišćenje. Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs