OVAJ SRBIN JE OBORIO SA NOGU DŽENIFER LOPEZ IZVAJANIM MIŠIĆIMA I 1 VEŠTINOM: Od njega je zahtevala NEVEROVATNE stvari

Vuk Stefanović, profesionalni plesač koji osvaja Ameriku, zaigrao je rame uz rame sa Dženifer Lopet, naučivši koreografiju na licu mesta za 15 minuta.

Lepi & Zdravi
14:01h Autor:
OVAJ SRBIN JE OBORIO SA NOGU DŽENIFER LOPEZ IZVAJANIM MIŠIĆIMA I 1 VEŠTINOM: Od njega je zahtevala NEVEROVATNE stvari
Priča Srbina koji je oborio sa nogu Dženifer Lopez, Foto: Printscreen Instagram - vuks_stefanovic

Vuk Stefanović iz Beograda se od svoje 12 godine bavi plesom i osvaja prva mesta ne raznim takmičenjima širom sveta. Pre nekoliko godina preselio se u Ameriku, rešen da ostvari svoje velike snove. Tamo upoznaje Rebeku Blomberg iz Švedske, sa kojom je ne samo ljubavni, već i savršen plesni par. A onda je kao bomba odjeknula vest da je jedan Srbin oborio Dženifer Lopez sa nogu svojim plesnim umećem, te je upravo Vuk sa svojom izabranicom dobio glavi kadar u sada već velikom hitu latino dive i Malume "Pa ti".

- Ovo je, definitivno, bio vrhunac naše karijere za sada, a da smo zajedno radili. Ovakav projekat je ostvarenje snova! Biti na vrhu zgrade od 100 spratova okružen najboljim igračima, kamerama i J LO – neopisiv osećaj - naglasili su oboje pre 3 godine.

Vuk Stefanović
foto: Printscreen Instagram - vuks_stefanovic

Sa druge strane, interesantna je činjenica da je Vuk ušao u svet plesa i to po nagovoru oca.

- Mog brata Luku i mene je naš otac naterao da idemo na ples! Mi smo više bili zainteresovani za fudbal, ali kada smo počeli da osvajamo prva mesta na takmičenjima, shvatili smo da je to naša budućnost - otkrio je Vuk.

A potom mu se ukazala prilika da ostvari svoj san i u Americi.

- Moj najbolji drug Miša je otišao i rekao mi je da su im potrebni muški instruktori plesa, tako da sam otišao i rešio da se ne vratim, dok ne uspem! Što se nadam i dogodilo - iskren je ovaj nadareni plesač.

Još veća je čar u tome što je kroz ples našao i ljubav svog života - Rebeku. Kada se njih dvoje pojave na scenu, nastaje prelema magija, koja očarava i žiri po čitavom svetu, te su dobitnici brojnih priznanja i nagrada.

- Ona je radila na jednom salsa događaju u Njujorku i videla me je kako igram latino plesove. Razmenili smo kontakte da bismo imali probu i to je bio početak svega. Mi smo imali totalno dva različita puta! Rebeka je radila salsu, hip hop, modeling i akrobatiku, a ja latino i standardne plesove, tango i modeling. Kad smo uklopili sve plesove sa modelingom, počeli smo da primamo ponude za razne saradnje - opsao je zgodni plesač njihovo upoznavanje.

Kada je shvaio da je upravo ples njegov život i da tim isključivo želi da se bavi, Vuk je bio rešen da uđe u listu najboljih.

- Išao sam na turu sa “Dancing with the stars” ekipom, što je jedna od najvećih emisija u Americi. Dok se nisam tamo preselio, konstantno sam sarađivao sa domaćim zvezdama, poptu Zdravka Čolića. Učestvovao sam i u emisji "Plesom do snova". Što se tiče Rebeke, ona je radila sa Enrikeom Iglesijasom i Nicki Jamom u spotu za pesmu "Forgiveness" - rekao je svojevremno.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Saradnja sa Dženifer Lopez i Malumom

Kasting direktor za spot latino dive poznavao je od pre Rebeku i kada je dobio ponudu da radi da Džej Lo, odmah je video Vuka i nju kao savršen par. Tako je počelo ostvarenje njihove velike želje - da stanu rame uz rame sa velikom svetskom zvezdom.

- Kao što sam već rekao, imali smo dosta zajedničkih foto-šutinga, ljudi su počeli da nas unajmljuju. Rebekin kasting direktor se oduševio kada je video naš zajednički snimak na Instagramu. Mislio je da je to bio neki znak, jer je baš u tom trenutku on dobio ponudu da radi za Lopezovu i Malumu. Odmah nas je zvao i rekao da bismo mi bili savršen par za tu ulogu.

Potvrdili su činjenicu je latino diva posebna.

- Neverovatna. Sam prostor na stotom spratu, odakle se vidi ceo Njujork, a gde smo snimali nas je ostavio bez daha. Cela organizacija i profesionalnost su bili na jednom neverovatnom nivou. Sama Dženifer je neverovatna - kako izgleda i kako nastupa.. fantastična je - ističu.

U spotu za pesmu "Pa ti" Vuk i Rebeka su imali direktnu scenu sa njom.

- Mi smo najpre bili unajmljeni kao modeli. Međutim, koreografkinja koja je radila i sa Madonom i sve velike zvezde, je videla da smo dobri igrači i da dobro izgledamo i jednostavno nam je rekla: "želim da vas vidim na setu, naučite brzo koreografije, igraćete sa Džej Lo u sceni". I to je to. Imali smo najbolje pozicije, koreografiju smo spremili na licu mesta i to je bilo to - objašnjavali su kroz osmeh posle premijere spota.

Strogli uslovi i ugovor o tajnosti

Na setu su važila jasna pravila koja niko nije smeo da prekrši, zbog bezbednosti zvezda.

- Da, strogo je bilo zabranjeno pričati o projektu, zbog bezbednosti zvezda. Svi smo morali da potpišemo ugovor o tajnosti, zalepljene su nam bile kamere na telefonima, nismo ništa smeli da snimamo. Po tom pitanju su baš bili strogi. Tek kada je video objavljen, smeli smo da pričamo o čitavom doživljaju i organizaciji - govorio je Vuk.

A upravo Rebeka je bila akter zanimljive anegdote.

Bilo je dosta toga, ali ta scena žurke u spotu je bila posebno interesantna. Imali smo tu i šampanjac i konfete. Moja devojka Rebeka je stajala tu napred i kad je otvorala šampanjac, malo je falilo da eksplodira u lice Džej Lo. (smeh) Ona se baš iznenadila i nasmejala tad. Vidi se i na snimku. Stvarno je bio savršen kadar. Komunikacia je bila svedena na minimum zbog korone, ali atmosfera je bila fenomenalna, za pamćenje. Da su normalne okolnosti bile, posle bismo imali i afterparti, ovako je sve bilo otkazano - objasnio je nagrađivani plesač, a Rebeka se nadovezala:

- Sa Malumom sam sarađivala i pre, tada je imao oko dvadeset. Ono što mi je posebno ostalo u sećanju je da je imao problem da uđe u klub, pa sam mu pomogla da uđe, jer je bio maloletan po američkom zakonu. Morao je da ima dvadeset i jednu. Maluma je jako fin dečko. Što se tiče saradnje sa Lopezom, to je jedno predivno pozitivno iskustvo. Nisam mogla ni da sanjam. Posebno mi je drago što sam to iskustvo mogla da podelim zajedno sa Vukom. Nezaboravno. Ta scena mi nikad neće izaći iz glave: ja sedim za kompjuterom, vidim odraz lica mog dečka na ekranu, a onda se iza mene pojavljuje Džej Lo. Nestvaran osećaj - zaključila je.

A ukoliko ste i vi ljubitelj plesa, možete uživati u fenomenalnom talent šou "Rame uz rame sa Draganom Mirković" , koji je već osvojio srca brojnih gledalaca, i to na Kurir TV-u.
Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs