ČAROLIJA KNJIGA: Posvetite se sebi i otvorite prozore u beskrajne svetove čitanja!

Knjige su čarobni prozori u svetove mašte, znanja i avanture! Čitanje je putovanje bez granica, gde svaka stranica otvara nova vrata ka raznim saznanjima, emocijama i iskustvima.

Lepi & Zdravi
Autor:
ČAROLIJA KNJIGA: Posvetite se sebi i otvorite prozore u beskrajne svetove čitanja!
Foto: Naslovna: Astronaut Images / Caia Image / Profimedia

U svetu knjiga, možete biti istraživač dubokih okeana, svedok istorijskih događaja, ili verni pratilac junaka. Čitanje obogaćuje um, širi vidike i olobađa maštu. Knjige su verna pratnja tokom celog života, pružaju inspiraciju, utehu i mudrost. Bez obzira na žanr ili temu, čitanje je veština koja vas čini boljim, pametnijim i povezanim sa sobom i svetom oko sebe. Izaberite knjigu po svojoj meri i uplovite u vaše zajedničko putovanje!

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

Knjige, Čitanje, hangar
foto: Promo

Motivacioni pisac i učitelj Džozef Marfi pokazuje nam koliko je jednostavno dosegnuti život kakav želimo i zaslužujemo. Ova dragocena knjižica daće vam snagu i nadu, pomoći će vam da se oporavite od prošlogodišnje krize i dočekate budućnost s mirom i radošću. Klikom OVDE možete naručiti knjigu po ceni od 580 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Srećan novac - Ken Honda

Knjige, Čitanje, hangar
foto: Promo

Naučite kako da se prema novcu odnosite kao prema rado viđenom gostu, dopuštajući mu da dolazi i odlazi s poštovanjem i bez ljutnje; shvatite i poboljšajte emocionalnu finansijsku inteligenciju; razbijte mit o oskudici i prihvatite proces davanja novca, a ne samo primanja. Najpoznatiji japanski guru za lični razvoj kroz ovu knjigu nas uči kako da dosegnemo duševni mir kada je u pitanju novac. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 740 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Odgovor je u vama - Lujza Hej

Knjige, Čitanje, hangar
foto: Promo

Na ovim stranama verovatno ćete naći i aspekte svog života. Kako nam autorka kaže, ona veruje da da nam čitanje o tuđim izazovima i težnjama omogućava da sebe i svoje probleme sagledamo iz drugačijeg ugla. Nešto što smo naučili od drugih ponekad nam pomaže da uvedemo promene u svoj život. Nada se da ćete, zahvaljujući ovoj knjizi, shvatiti da i sami imate u sebi snage za promenu i otkrivanje svojih rešenja – to jest da potražite odgovore koji su u vama. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

Knjige, Čitanje, hangar
foto: Promo

U knjizi Život ispunjen svetlošću dr Džejkob Izrael Liberman povezuje naučna otkrića i svoju kliničku praksu i iskustva da bi nam pokazao kako nas ta blještava inteligencija koju nazivamo „svetlost” bez napora vodi ka zdravlju, radosti i životu ispunjenom smislom. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Put ka zdravlju - Abi Vin

Knjige, Čitanje, hangar
foto: Promo

Knjiga Put ka zdravlju divan je, temeljan i praktičan vodič koji će nam pomoći da otpustimo sve one teške energije koje nas sprečavaju da uživamo u životu. Ona predstavlja izvrstan izbor za sve one koji su posvetili život tome da svojim prisustvom svet učine boljim mestom. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

* Klikom OVDE možete pogledati celokupnu ponudu raznovrsnih knjiga i popularnih naslova!

** Poštarina je besplatna za iznos preko 2.000 dinara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs