ŠTA NIKOL KIDMAN RADI DA BI U 6. DECENIJI IMALA 58 KILOGRAMA? Nikad ne gladuje, a OVOG pravila se STROGO DRŽI

Nema zabranjene hrane, i baš ta omiljena hrana koju smete da jedete je ono što će vas zadržati na dijeti, a može da se smrša baš dosta, kaže glumica za način ishrane koji praktikuje već godinama

Lepi & Zdravi
Autor:
ŠTA NIKOL KIDMAN RADI DA BI U 6. DECENIJI IMALA 58 KILOGRAMA? Nikad ne gladuje, a OVOG pravila se STROGO DRŽI
Kako se hrani i vežba Nikol Kidman, Foto: Instagram / Nicole Kidman

Glumica Nikol Kidman (56) u boljoj je formi nego ikada!

To dokazuje i najnovija naslovnica magazina Perfect, na kojoj pozira i hvali se oblikovanim mišićima i zategnutim telom.

Za svoj izgled ova majka četvoro dece kaže da je zaslužna njena dugogodišnja ljubav prema fitnesu i vežbanju, i drugim fizičkim aktivnostima.

Nikol godinama priča kako voli da bude aktivna kad god je napolju, bilo da je u pitanju joga u prirodi ili šetnja s porodicom, ali ističe i da se trudi da održi balans kada je u pitanju ishrana. Nije tajna da glumica već godinama praktikuje dijetu 80/20, koja podrazumeva da 80 odsto vremena jedete zdravu hranu, dok 20 odsto vremena možete da uživate u hrani koju volite.

"Nema zabranjene hrane, i baš ta omiljena hrana koju smete da jedete je ono što će vas zadržati na dijeti, a može da se smrša baš dosta", tvrdi Nikol Kidman za Dejli mejl.

Kada je reč o njenoj ljubavi prema vežbanju, Nikol kaže kako joj je to u genima, jer je odrasla u porodici fizički aktivnih ljudi koji su obožavali da trče polumaratone. Ipak, ona veruje da je ključno da ne preterujete ni sa jednim vidom vežbanja da ne biste "brzo sagoreli".

"Ako mislite da počnete svakog jutra da stanete i trčite nekoliko kilometara do kraja života, postaće vam dosadno i počećete da odlažete alarm već sledećeg jutra", poručuje Nikol i savetuje da smenjujete aktivnosti kao što to radi ona, vežbajući trčanje, jogu, šetnju i ples.

Ako dobro pogledate Nikol, shvatićete da njeni saveti stvarno rade, i zato što pre počnite da radite na sebi!

Ako baš ne možete odmah da uđete u kondiciju za trčanje, počnite sa laganom jogom koja će vam sigurno prijati, pođite u laganu šetnju, i ugodite sebi i počnite da plešete, ubrzo ćete shvatiti kako zabavne aktivnosti poput porodične šetnje ili zavodljivog ili brzog plesa opuštaju psihu, a praktično same "nose" telo i pune vas hormonom sreće, dok vi polako ali sigurno gubite masne naslage.

Pratite novi plesni šou koji pomera granice dobre zabave, samo na Kurir Televiziji!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs