SLAVNI SUPERMODEL I SA 57 GODINA IZGLEDA SPEKTAKULARNO: Sve to zahvaljujući treninzima i načinu ishrane BEZ GLADOVANJA

Poznata manekenka Sindi Kraford pored dobre genetike vodi i zdrav način života koji joj omogućava da izgleda besprekorno.

Lepi & Zdravi
Autor:
SLAVNI SUPERMODEL I SA 57 GODINA IZGLEDA SPEKTAKULARNO: Sve to zahvaljujući treninzima i načinu ishrane BEZ GLADOVANJA
Način ishrane Sindi Kraford., Foto: Profimedia

Sindi Kraford sa svojih skoro 60 godina izgleda spektakularno i gotovo kao da se uopšte nije promenila u poslednje tri decenije. Linija jedne od najpoznatijih manekenki na svetu je na zavidnom nivou.

Iako se može pohvaliti dobrom genetikom, Sindi ne isključuje vežbanje i zdravu ishranu. Međutim, gladovanje ne dolazi u obzir. Sindi Kraford jede pet do šest manjih obroka dnevno, koji se sastoje od 30% proteina, 40% ugljenih hidrata i 30% zdravih masti, prenosi Citymagazine.rs

Sindi Kraford
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Za doručak praktikuje da jede jaja, sir i parče raženog hleba. Zatim nakon toga sledi voćna užina, a za ručak se na stolu može naći riba ili piletina sa povrćem i kriška hleba.

Popodnevna užina sadrži voće ili 30 grama sira, a za večeru je kuvana junetina, salata sa maslinovim uljem i pasuljem. Na kraju dana, poznata manekenka popije čašu jogurta ili kefira.

Ovaj režim može biti veoma efikasan za mršavljenje, pa se često opisuje kao dijeta kojom se za sedam dana može izgubiti do pet kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs