ŠER OTKRIVA SVOJ ELIKSIR MLADOSTI: Ovih stvari ne planira da se odrekne ni sa svojih 77 godina jer su one ključ uspeha

"Nadam se da ćeš naći bogatog muškarca koji će se brinuti o tebi," , "Mama, ja sam taj muškarac."

Lepi & Zdravi
Autor:
ŠER OTKRIVA SVOJ ELIKSIR MLADOSTI: Ovih stvari ne planira da se odrekne ni sa svojih 77 godina jer su one ključ uspeha
Šer otkriva svoju tajnu mladolikosti., Foto: Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia

U nedavnom gostovanju u emisiji Good Morning Britain, legendarna zvezda Šer, koja sada ima 77 godina, otkrila je tajne održavanja svog mladalačkog duha i stila.

Njeni saveti nisu rezervisani samo za bogate i slavne, oni su biseri mudrosti koje svako može da primeni u životu i tako zadrži mladalačku energiju.

Šer izražava nevericu pri samoj pomisli da će jednog dana napuniti 80 godina, napominje da se približava brže nego što bi želela. Ipak, samouvereno je izjavila da ne planira da se u skorije vreme rastaje sa svojim voljenim farmerkama i dugom kosom. Po sopstvenim rečima, ona će nastaviti da radi stvari koje je uvek radila jer se zaista oseća mladoliko.

Sećam se kada smo moja prijateljica Polet i ja razgovarale o tome kada ćemo morati da ošišamo kosu i prestanemo da nosimo farmerke, jer je izgledalo kao da su u to vreme žene to radile – a to nas još uvek nije pogodilo“, priseća se Šer.

Šer je svoju večnu mladolikost pripisala izuzetnim porodičnim genima, sa ponosom pominjući svoju majku Džordžiju, koja je doživela 96. godinu. Ističe da taj unutrašnji osećaj mladosti u srcu i duši doprinosi tome da i izgledate i ostanete mladi.

Otkriva da ide u korak sa najnovijim trendovima, okružena je i mladim i starim prijateljima, prihvatajući svoje autentično JA bez pokušaja da bude nešto što nije.

Pored svog načina razmišljanja i načina života, Šer održava svoju mladalačku vitalnost kroz posvećenu fitnes rutinu koja uključuje jogu.

Iznenađujuće, ona se prepušta i uživanju u slatkim poslasticama a naročito sladoledu. Njena ljubav prema ovom smrznutom užitku navela ju je da osnouje sopstvenu kompaniju Cherlato. Ukusi koje nudi Cherlato su svedočanstvo njenog avanturističkog duha, sa neuobičajenim opcijama kao što su avokado i hrskave prezle, pored klasika kao što je čokolada.

Šerin upečatljiv stil i stav dokaz su da su godine samo broj a doslednost sebi je krajnji ključ vanvremenske mladosti.

1 / 10 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs