da li se slažete?

REDOVAN S*KS I TO ONAJ NA VIŠEM, DUHOVNOM NIVOU JE JAKO VAŽAN: Đogani objasnio kako tako DOBRO izgleda u 63. GODINI

Jedan od najpopularnijih izvođača devedesetih definitivno je bio Đole Đogani koji je palio i žario našom scenom, a sada posle tri decenije otkriva kako i dalje održava savršenu formu.

Lepi & Zdravi
Autor:
REDOVAN S*KS I TO ONAJ NA VIŠEM, DUHOVNOM NIVOU JE JAKO VAŽAN: Đogani objasnio kako tako DOBRO izgleda u 63. GODINI
Đole Đogani, Foto: Kurir

"Idemo na Mars" je poznata onima koji su odrastali devedesetih godina, ali i pokreti koje je Đogani izvodio sa svojom tadašnjom suprugom Slađom i svojim timom igrača i tada je bilo jasno zbog čega je bio u tako dobroj formi, a kada se ovih dana pojavila njegova fotografija sa plaže morali smo da saznamo kako i danas izgleda kao i pre toliko godina.

Đole je otkrio da koristi dobre kreme i druge preparate za negu kože.

„Ujutru se umijem, pa stavim jednu kremu kao podlogu, a onda glavnu kremu, pa onda antirid kremu za predeo oko očiju. Sve to ponovim uveče pre spavanja“, otkrio je, a njegova supruga Vesna je u jednom intervjuu objasnila da on ima više krema od nje. Ipak, ovakvo telo u 63. nije došlo preko noći.

„Bavim se svojim telom oduvek i oduvek živim sportski život. Ne znam koliko ljudi znaju, ali ja sam bio atletičar Crvene zvezde. Još kao tinejdžer, sa 16-17 godina, bio sam zavidno, atletski građen. Kasnije sam počeo da se bavim plesom. Konstantno treniranje, koreografije, to je takođe uticalo na moj izgled. Moram da kažem i da sam se bavio jogom. Taj spoj fizičkog i duhovnog donosi najbolje rezultate“, rekao je Đogani.

Đole Đogani
foto: ATAImages

U jednom intervjuu je otkrio i da je oduvek ulagao u sebe i u svoj izgled.

„Nikada nisam hteo da dajem novac na gluposti i uvek sam ulagao u sebe i u svoj izgled. Danas odlazim u teretanu samo dva puta nedeljno i to je dovoljno da izgledam ovako. Ceo život vežbam i plešem i moje telo je sve to zapamtilo, pa tako danas ne moram mnogo da radim na svom telu da bih izgledao ovako. Bitno je i to što živim zdravo, ne pušim, ne pijem. Rano ležem da spavam. Potrebno je neko odricanje da biste bili zgodni, to je neminovno.“

A osim tih faktora, izdvojio je još jednu stvar koja je ključna za dobru formu.

„Redovan seks je, između ostalog, bitan za dobar izgled, jer se tada luči hormon dopamin, koji je veoma bitan za kožu. To je naročito bitno u ovim godinama kada se već vidi da starimo. Ne treba ni u čemu preterivati, ne preterujem ni ja, ali imam redovno i to mi je veoma bitno. Hoću samo da naglasim da taj čin treba da bude duhovno-fizički kontakt. Ne treba da bude samo upražnjavanje fizičke potrebe, životinjski, nego to treba da bude na nekom višem nivou.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs