SEVERINA U 6. DECENIJI IMA TELO KAO KAD JE BILA DEVOJKA: Kune se u ovaj režim ishrane zbog kog je i dalje PREZGODNA

U nastavku otkrijte kako Severina održava vitku liniju već decenijama, te ima telo kao kad je bila mnogo mlađa!

Lepi & Zdravi
07:58h Autor:
SEVERINA U 6. DECENIJI IMA TELO KAO KAD JE BILA DEVOJKA: Kune se u ovaj režim ishrane zbog kog je i dalje PREZGODNA
Kako Severina u 6 deceniji održava liniju koju je imala kao devojka?, Foto: Printscreen Instagaram - Severina

Severina je je i te kako svesna važnosti zdrave ishrane koja joj pomaže da održava energiju i izgleda sjajno, zato i danas ima kilažu kao i u dvadesetim godina. U ishrani jedne od najzgodnijih pevačica sa naših prostora prevladavaju sveže voće i povrće, integralne žitarice i proteini poput ribe i piletine. Ona pazi na unos šećera i brze hrane, a umesto toga preferira obroke sa manje masnoća i kalorija. Takođe, naglašava važnost hidratacije, te pije dovoljno vode tokom dana.

Visoka je 170 cm i trudi se da održava kilažu od oko 55 kilograma i to joj, verovali ili ne, polazi za rukom decenijama! Vučkovićeva nosi konfekcijski broj 36, a mere su joj 95-61-95.

Severina
foto: Printscreen Instagaram - Severina

- Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem - iskrena je pevačica.

3 stvari koje nikako ne menja:

  • Ima 5 malih oborka tokom dana
  • Vežba 6 puta nedeljno kada kod to može
  • Šeta pola sata svaki dan

SEVERININ JELOVNIK

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama. Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

Severina
foto: prinstcreen/instagram

- Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je jednom prilikom.

Nikada u životu nije prestajala da trenira, a poslednjih nekoliko godina preferira jogu.

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica za vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince". To su vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi. Ipak, i njoj su, kao većini "slaba tačka" slatkiši i vino, te se nekad počasti miljenim poslasticama.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Sa druge strane, pevačica redovno nastupa, te svoje telo mora da drži u formi.

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs