srećan rođendan

BILJANA TIPSAREVIĆ DANAS SLAVI 38. ROĐENDAN, A IZGLEDOM ODUŠEVLJAVA: Ovo je tajna njene lepote!

Naša poznata modna kreatorka danas slavi 38. rođendan

Lepi & Zdravi
11:39h Autor:
BILJANA TIPSAREVIĆ DANAS SLAVI 38. ROĐENDAN, A IZGLEDOM ODUŠEVLJAVA: Ovo je tajna njene lepote!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Biljana Tipsarević je rođena 6. jula 1983. godine u Novom Sadu, kao starija ćerka majke Zdenke i oca Aleksandra Šeševića. Ima sestru Jovanu, koja je takođe modna kreatorka.

Od diplomske revije 2012. godine na beogradskom "fešn viku" do danas, Biljana je stekla status jedne od najcenjenijih naših modnih dizajnerki.

Ponosna je vlasnica diploma dva fakulteta- prestižne italijanske škole mode i dizajna "Accademia del Lusso" i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a svoj modni put krčila je sa stilom.

Supruga Janka Tipsarevića važi i za jednu od najlepših dama sa javne scene. Veliku pažnju posvećuje nezi lica i tela, što se odražava na njen savršen izgled.

"Izuzeto volim da se negujem, pa tako ni jutro ni uveče ne bih mogla zamisliti bez svojih bjuti rituala koji podrazumevaju negu kože lica, tela i kose. U toku dana pijem dosta vode i obavezno ceđene sokove pre svega od povrća", rekla je za Stil u intervjuu prošle godine.

Na koji način negujete kosu tokom leta?

"Koristim različite proizvode i brendove koje svakako treba menjati jer se kosa zasiti istih sastojaka. Obavezno nanosim masku i kremu protiv UV zračenja. Moja kosa je veoma zahtevna jer je plava sa pramenovima, pa je često neophodna dubinska hidratacija".

Biljana Tipsarević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Da li privatno volite jaču šminku ili prirodnije varijante?

"Obožavam šminku, pratim sve moguće trendove šminkanja i novitete kada su mejkap proizvodi u pitanju. Volim sve "ženske stvari", veliki sam esteta u svim segmentima. Preko dana ne koristim puno šminke, ali ne mogu da zamislim da izađem iz kuće bez sjaja za usne ili nekog hidrantnog mat ruža. Za večernje varijante volim da se našminkam, a toliko uživam u tome da ukoliko imam vremena ritual mi protekne uz kafu i telefon kao neka vrsta opuštanja. (smeh) Inače, kad god sam na foto sešn-u volim da "kupim" trikove šminkera".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs