Zanimljive ideje

Ideje za večernju šminku: Trikovi koje mnogi ne znaju, a sakrivaju sve nedostatke na licu (FOTO)

Potražili smo inspiraciju za večernju šminku kod poznatih modela
Nega
21:32h Autor:
Ideje za večernju šminku: Trikovi koje mnogi ne znaju, a sakrivaju sve nedostatke na licu (FOTO)
Foto: Instagram/kendalljenner

Popularne tehnike koje najpoznatiji šminkeri koriste ovih dana poput konturisanja, ne sviđaju se i ne pristaju svačijem ukusu i stilu.

Revolucija koju su pokrenule sestre Kardašijan osim Kendal koja ipak ima drugačiji stil, ipak je za žene koji žive pod svetlima reflektora, dok za nas koji živimo mirnije živote i od kojih se očekuje da izgledamo uredno i zdravo, potrebna je druga vrsta šminke.

Zalepila je selotejp ispod očiju: Kada vidite krajnji rezultat, uradićete isto! (VIDEO)

Donosimo vam nekoliko ideja poznatih devojaka koje to rade drugačije, pametno istaknu jedan segment lica, kao što su usne ili oči i izgledaju sjajno.

Uz uspevaju da prikriju sve eventualne nedostatke i istaknu ono najlepše na svom licu. Pronađite inspiraciju i zablistajte ovog leta.

Top 8 pravila šminkanja za žene koje nose naočare: Izgledajte kao svetska diva!

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on Jul 17, 2017 at 10:38am PDT

Prirodan izgled sa senkom u boji mesa, blagim rumenilom i akcentom na usnama koje su takođe u jednoj od popularnih prirodnih tonova.

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly) on Jul 8, 2017 at 11:46am PD

Nataša Poli je pronašla najlepši izgled za muzičke festivale koji su obavezni tokom letnjih dana. Prirodni tonovi sa akcentom na malo jačoj šminki na očima.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 20, 2017 at 6:07am PDT

Điđi Hadid obično voli da eksperimentiše ali ovaj put se odlučila sa mačkast izgled, tako što je crnim tušem izvukla linije iznad očiju. Siguran seksi izgled za večernji izlazak.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 10, 2017 at 8:13am PDT

Smokey izgled na malo potamneloj koži od sunca je uvek zanimljiv. Emili se odlučila za tamnije tonove, dok na ustima ima samo sjaj, što je odlična kombinacija ako ne želite da preterate sa šminkom.

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jul 15, 2017 at 4:15pm PDT

Uvek prelepa Irina, postigla je mačkast izraz očiju i sa senkom i sa crnim tušem, ten je ujednačen,obrazi blago naglašeni, dok su usta ostala u prirodnom tonu.

Ćerka Džoni Depa i Venese Paradi je jedna od najpopularnijih modela trenutno na sceni, kao i zaštitno lice modne kuće Šanel. Lili Rouz se opredelila na tonove mesa, koji naginju ka ljubičastoj boji i koji perfetkno ide na njen ten i boju kose. Pune usne, blago su oivičene. takođe su u prirodnoj nijansi.

Bila je u stanju da se preko noći pretvori u lepoticu: Njene tajne svaka žena mora da zna! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs