Trikovi

Bila je u stanju da se preko noći pretvori u lepoticu: Njene tajne svaka žena mora da zna! (FOTO)

Ona je bila i ostala ikona stila. Međutim, njena tajna je u tome što je volila sebe, dok su joj ovi trikovi samo pomogli da se prikaže u lepom svetlu
Nega
13:44h Autor:
Bila je u stanju da se preko noći pretvori u lepoticu: Njene tajne svaka žena mora da zna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša američka prva dama Džeki Kenedi s razlogom je postala večna svetska ikona stila – bila je majstor da jednostavnim trikovima lepote postigne čuda.

Ovo su njene tajne

1. Sapun od blata iz Mrtvog mora bio je jedan od Džekinih najdražih proizvoda za čišćenje kože. Proizvodi s ekstraktima Mrtvog mora poznati su po visokoj koncentraciji minerala (npr. kalcijum, kalijum, magnezijum) koji fino pročišćuju kožu i deluju umirujuće.

2. Senzualan parfem bio je zaštitni znak Džeki Kenedi. Svakodnevno je nosila miris Lovely Patchouli 55 luksuzne francuske parfumerije House od Krigler. Ovaj parfem zavodljiva je mešavina mirisnih nota pačulija, ambre, bergamota i kože.

Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Perfekcionistica Džeki i te kako je bila svesna koliko izražajne i savršeno uređene obrve mogu “podići“ izgled lica. Stoga pazite da vam obrve budu lepo oblikovane, a po potrebi ih “popunite“ specijalnim olovkama ili četkicama.

4. Džeki nikad nije komplikovala i zato je bila kraljica stila. Ako vam je kosa raščupana od vetra, omotajte glavu luksuznim svilenim šalom. Ako želite na brzinu sakriti podočnjake, nosite velike i elegantne sunčane naočare.

5. Jedna od najomiljenijih američkih prvih dama puno je ulagala u svoj izgled, ali ipak se nije mogla rešiti cigareta koje, osim što su uopšteno štetne za zdravlje, loše utiču na kožu. Stoga je koristila superhidratantne kreme kako bi joj lice ostalo sveže.

6. Džeki je obožavala da se sunča, ali zato joj je koža bila sklona pigmentacijama. Prikrivala ih je puderom.

7. Volela je ruževe za usne u jakim bojama i često ih je usklađivala s crvenim i ružičastim nijansama odeće. Ako ste obukli klasičnu crvenu haljinu, obavezno na usne stavite crveni ruž iste nijanse.

8. Zbog čestog boravka na suncu, stilizovanje kose vrućim spravama i korištenja laka za kosu, Džeki frizer i stilista Peter Lamas preporučio joj je da zaštiti vrhove kose negujućim uljem. Upravo su ulja za kosu danas popularnija nego ikad.

Imala je kosu do poda, struk 48 cm, lice bez mrlje: Carica Sisi čuvala lepotu pomoću ove maske!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs