MUŽ JE BESOMUČNO VARAO, PA OSTAVIO JER SE NAVUKLA NA PLASTIKU: Čim je ostarila, skinula se i raspametila ljude TELOM

Melani Grifit pokazala je brutalan izgled u kupaćem kostimu i raspametila javnost.

Galerije
1 / 9 Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melani Grifit oduševila je javnost fotografijama u kupaćem kostimu. Uprkos tome što ima 66 godina, njeno telo izgleda besprekorno, dok se čini da je glumica konačno sredila život u kojem je počela da uživa.

Poznato je da se dugo borila sa narkoticima i alkoholizmom, zbog čega je zacvršila na klinici za odvikavanje, a danas je sve to daleko iza nje. Ona je dokaz da svaka žena treba da prigrli sebe i da uživa u životu, uprkos svim brodolomima i nedaćama.

Naime, podsetićemo da je glumica imala mnogo turbulencija, zbog čega je i krenula pute droige i alkohola. Njena ljubavna priča sa čuvenim španski rediteljem i glumcem Antoniom Banderasom privukla je veliku pažnju javnosti.

Melani Grifit
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je upoznala Banderasa, Melai je iza sebe imala dva propala braka, s tim što je jedan sa čovekom za kojeg se udavala čak dva puta. Nekoliko meseci nakon razvoda, srela je Banderasa. U tom trenutku, Banderas je bio oženjen sa Anom Lezom, ali to ih nije sprečilo da zajedno potraže sreću. Ubrzo su se silno zavoleli, glumac je ostavio svoju ženu i prsten poklonio Melani. Te 1996. godine ona po četvrti put stavlja burmu na ruku. Iste godine dobili su ćerku Stelu.

Međutim, njihova sreća nije dugo trajala - zavisnost je nastavila da je proganja, da bi 2000. godine završila na klinici za rehabilitaciju na Floridi.

"To je bitka koja se ne završava, ali je vi morate pobediti jednog dana. Ali za to vam je potrebna velika pomoć", rekla je jednom prilikom glumica.

Nažalost, brak sa Antoniom je nije uspeo da prevaziđe sve probleme na koje su naišli. Nakon 18 godina zajedničkog života, 2014. godine potpisali su papire za razvod. Bio je to jedan od najskupljih holivudskih razvoda, "težak" oko pedeset miliona dolara.

Melani Grifit
foto: Profimedia

"Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim", iskrena je bivša Banderasova supruga.

Pokušavala je na sve načine da se podmladi kako bi zadržala bivšeg supruga Antonija Banderasa, koji ju je varao na svakom koraku. Međutim, ta odluka bila je kontraproduktivna, budući da ju je Banderas upravo zbog toga i ostavio i našao 20 godina mlađu.

Kada su je jednom prilikom pitali odakle joj hrabrost i snaga da prebrodi sve nedaće koje su je snašle u životu, izjavila je:

"Hrabrost? Zar život nije svima težak?!"

Melani je važila za najfatalniju glumicu, pred čijom lepotom niko nije ostao imun, ali u poslednje vreme ona nije ni nalik onoj ženi koja je muškarce dovodila do ludila. Već sa 40 je uradila prvu plastičnu operaciju i potpuno transformisala svoj izgled. Zbog čestih poseta plastičnom hirurgu našla se na meti osuda i podsmeha, a i njena karijera je pretrpela velike posledice.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs