OBE SU U 7. DECENIJI I NOSE HIDŽAB, A VEOMA SE RAZLIKUJU: Za nju kažu da je kao starica, dok ona izgleda mlađe od ćerke

Zašto u 7 deceniji neke žene izgledaju mlađe, a neke starije pokazuje primer dve velike dame.

Celebrities
12:34h
OBE SU U 7. DECENIJI I NOSE HIDŽAB, A VEOMA SE RAZLIKUJU: Za nju kažu da je kao starica, dok ona izgleda mlađe od ćerke
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuvena Moza bint Naser udajom za katarskog šeika Hamada bin Kalifa Al Thania postala je najbogatija Arapkinja, a sa njim je dobila sedmoro dece. Veliku pažnju Moza privlači svojim modnim stilom, kao i mladolikim izgledom. Mnogi se pitaju kako to da žena u 64. godini izgleda mlađe od ćerke.

Zanimljivo je da je Moza nedavno bila u prijateljskoj poseti Turskoj, gde ju je dočekala prva dama Turske, Emina Erdogan. Obe su bile na visokom nivou, dok su blistale u predivnim haljinama. Obe dame gaze 7. deceniju, a mnogima je bilo zanimljivo to što je razlika između njih dve neverovatna.

Emina Erdogan, Moza bint Naser
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, nijedna od njih ne skida hidžab, dok su uvek odevene u tradicionalnu odeću, poštujući islam. Međutim, dok Emina neguje tradicionalni stil, Moza je znatno modernija, te je od tradicionalnog napravila veliki glamur. Takođe, mnogi se pitaju kako to da Moza izgleda daleko mlađe od Emine, a obe su u 7. deceniji.

Emina Erdogan, Moza bint Naser
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U čemu je tajna Mozine mladolikosti?

Sve glasnije su priče kako je najmoćnija Arapkinja radila uložila veliki novac na estetske zahvate koji su navodno zaslužni za njen izgled. Spekuliše se i da je potrošila 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Sa svoje 64 godine, Moza izgleda božanstveno - zategnuta koža lica, bez bora, vitko telo samo su neke od stvari na kojima bi joj mnoge žene pozavidele. Mnogi se pitaju čemu Moza duguje svoj mladolik izgled, a pokerenule su se i spekulacije o estetskim operacijama.

Šeika Moza bint Naser, Moza bint Naser
foto: Berk Ozkan / AFP / Profimedia

Kako strani mediji prenose, da bi sačuvala mladost lica, potrošila je 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Međutim, tačnih informacija nema, sve je pod velom misterije. Može se samo nagađati da je, sudeći po fotografijama, šeika Moza koristila botoks.

Šeika Moza bint Naser
foto: Profimedia

Zanimljivo je i da njene slike iz mladosti nigde nisu objavljene, tako da nijedan specijalista ne može da komentariše stanje njenog lica "pre" i "posle" hirurške intervencije. Šuškalo da su sve njene slike uklonjene, kako javnost ne bi imala uvid u njen izgled u mladosti, dok javnost često komentariše da izgleda mlađe i od ćerke.

Moza bint Naser
foto: Profimedia

Uprkos činjenici da se njen muž oženio treći put, Moza ostaje glavna žena u životu šeika. Uostalom, među svojih 27 dece, za naslednika je izabrao baš Mozinog sina Tamima.

Kako to da Emina izgleda starije od Moze?

Budući da ni na Emininom licu nema bora, mnogi su ubeđeni da je radila botoks kako bi uklonila sitne nesavršenosti.

Zanimljivo je da je i Emina arapskog porekla, a ono što se za obe dame vezuje jeste veliki uspeh i borba za ženska prava.

Emina Erdogan
foto: Profimedia

Odgovor na pitanje zbog čega Emina izgleda starije od Moze, leži u činjenici da Emina nosi tradicionalniju garderobu, kao i hidžab koji prekriva veći deo njenog lica, za razliku od Moze koje nosi modernije stvari.

Moza bint Naser, Emina Erdogan
foto: Turkish Presidency / Handout / AFP / Profimedia

Takođe, Moza nosi "težu" šminku i nakit, te je i to dodatno čini mlađom.

Šta vi mislite, koja od ove dve dame izgleda mlađe i lepše?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs