NE ZNA SE DA LI JE LEPŠA MAMA U 50. ILI ĆERKA TINEJDŽERKA: Kad se pojave zajedno SVE STANE, zbog ove rutine su PREZGODNE

Manekenka Hajdi Klum i njena najstarija ćerka Lena plenile su pojavom na glamuroznom događaju.

Galerije
16:38h Autor:
1 / 9 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemački supermodel Hajdi Klum pojavila se na svečanosti "Art of Elisium Heaven"u Los Anđelesu sa ćerkom Leni. Kada su se ove dve dame pojavile na crvenom tepihu, činilo se kao da je sve stalo! Naime, ne zna se koja je više blistala u raskošnim toaletama. Zasenile su sve prisutne, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njim.

I dok je Hajdi odličila da se pojavi u zlatnoj haljini, Leni Klum je izabrala palo upadljiviju kraciju sa zanimljivim aksesoarom oko vrata u vidu cveta.

Naslednica top modela je uveliko počela da "krči" sebi put u svetu mode, te dobija sve bolje angažmane, pošlo joj je za rukom, poput slave majke, da zaintrigira brojne dizajnere.

Leni Klum
foto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hajdi je svoju najstariju ćerku dobila iz veze sa Flaviom Briatore, koji nije hteo da prizna dete, pa je pevač Sil, koji je kasnije bio u braku sa Hajdi, usvojio Leni.

Kada se par razveo, Sil je i dalje nastavio da se viđa sa Leni i da obavlja svoje dužnosti požrtvovanog oca. Koliko su oni bliski govori u prilog činjenica da je uz nju u svim životnim podvizima.

Kako Hajdi Klum polazi za rukom da u 50-oj izgleda tako vitko posle 4 porođaja?

Slavna Nemica jednom je prilikom otkrila da je ključno jesti kuvane obroke kod kuće. Kada izlazi napolje na obrok onda pomno bira šta će jesti.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Važno joj je da ima tri velika obroka u danu koji podrazumevaju rani doručak u 6 sati ujutro, kada obično jede jaje na oko, kuvano jaje i neku kombinaciju povrća. Neizostavan je i smuti od raznog sezonskog voća.

Potom sledi zdrav ručak, a na njenom tanjiru se tada uglavnom nalazi pečena riba, salata i povrće kuvano na pari ili pak pečeno na maslinovom ulju.

Za večeru Klum bira piletinu koju prži u na maslinovom ulju, pirinač i salatu. Obavezno pazi da joj poslednji obrok u danu nije posle 18 sati jer veruje da se ujutru bolje oseća ako ne jede jako kasno.

Osim kontrolisanog načina ishrane koji je usadila i svojoj deci, slavna manekenka redovno vežba. Praktikuje jogu, pilates ali i trenira u teretani ili na otvorenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Hajdi Klum