ŽENA SINIŠE MIHAJLOVIĆA POSLALA SVETU JAKU PORUKU ZA BOŽIĆ: Šokirala sve mišljenjem o Srbima, reči ostavljaju bez TEKSTA

Arijana Mihajlović slovi za veliku damu, a svim pripadnicama lepšeg pola pravi je primer porodične žene koja je volela svim srcem.

Celebrities
13:51h Autor:
ŽENA SINIŠE MIHAJLOVIĆA POSLALA SVETU JAKU PORUKU ZA BOŽIĆ: Šokirala sve mišljenjem o Srbima, reči ostavljaju bez TEKSTA
Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen Instagam - ariannamihajlovic

Prelepa Italijanka Arijana Mihajlović, žena našeg slavnog fudbalera Siniše Mihajlovića, odrekla se karijere zbog porodice i Mihine ljubavi. Zbog Mihinog sportskog angažmana, znala je da i ako se ona posvetu poslu da će vrlo brzo krenuti različitim putevima. Tako je njihova priča postala sinonim za pravu ljubav i srećan dom.

Ne krije da vreme ne leči tugu, već samo uči čoveka kako da živi sa njom. Priznaje da joj Siniša iz dana u dan sve više nedostaje. Borio se kao lav, i svi su se nadali da će opet izađi kao pobednik, ali ovoga puta bolest je bila jača.

Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Printscreen Instagam - ariannamihajlovic

Kroz Mihajlovića zavolela je Srbiju u raznoliku tradiciju našeg naroda.

"Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina - istakle je svojevremno Arijana jednom prilikom.

Prošle godine je sve iznenadila kada je na svom Instagram profilu, uz sliku na kojoj je sa suprugom, čestitala svima Božić na srpskom.

"Hristos se rodi! Danas je pravoslavni Božić.", napisala je Arijana ispod fotografije sa njenog i Sinišinog venčanja.

Arijana je emotivnom objavom na Instagramu oduševila Srbe, iskazavši veliko poštovanje prema preminulom suprugu i našem narodu. Ni ove godine nije izostala čestitka, te je podelila objavu sa božićnim pozdavom i to na ćirilici.

Arijana Mihajlović
foto: Printscreen Instagram - ariannamihajlovic

Svaku priliku koristi da oda počast našem narodu, a sve je ganuo nje potez kada je prošle godine objavila snimak na kojem umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću. Takođe, Arijana je iskazala poštovanje i prema ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Siniši kojeg su svi beskrajno poštovali.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs