JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA DOŽIVELA JE ONO ČEGA SE PLAŠI SVAKA OD NAS: Sudbina ju je ŽESTOKO KAZNILA, pa ona sada ISPAŠTA

Megan Foks se nalazi u najgorem životnom periodu i ta bol ne može da se izbriše skupim poklonima ili estetskom korekcijom

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Megan Foks viđena je u gradu sa verenikom Mašin Gan Kelijem obučena vrlo provokativno u beloj kratkoj haljinici, sa jakom šminkom i kratkom crvenom kosom.

Glumica koju smatraju jednom od najlepših u Holivudu, nedavno je priznala da je izgubila bebu usled vanmaterične trudnoće. Taj ogromni gubitak naterao ju je da se posveti pisanju kako bi savladala tugu, što je rezultiralo knjigom poezije.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Podsetimo, 37-godinšnja Megan Foks bila je udata za glumca Brajana Ostina Grina sa kojim je dobila trojicu sinova, da bi se tokom snimanja filma zaljubila u 4 godine mlađeg repera Mašin Gan Kelija zbog kojeg se razvela.

Deca su pripala njenom mužu Brajanu, dok je ona svoj život nastavila pored Mašin Gan Kelija.

To je bila luda ljubav koju su mediji pratili iz minuta u minut. Megan je svoju ljubav sa Mašin Gan Kelijem ponosno pokazivala govoreći kako njih dvoje nose krv jedno drugog, te kako ne može da zamisli život bez tog lepog dečaka.

I dok je njen bivši muž patio, Megan je cvetala nesvesna haosa koji je iza nje ostao. Ali kako je život nepredvidljiv tako se sve okrenulo preko noći.

Megan Foks
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Prvo njen bivši muž počinje život sa novom devojkom koja mu je rodila dete, a potom Megan saznaje da ju je prevario čovek kojeg ludo voli.

Ipak, nakon nekoliko scena, Megan ipak oprašta Mašin Gan Keliju i oni nastavljaju život, da bi se sada desila tragedija gubitka bebe koja ju je gurnula preko ivice.

U knjizi "Lepi dečaci su otrovni" ona otvoreno piše o svojoj velikoj želji da zagrli nerođeno dete. Tuga koju je doživela jasno se ocrtava u njenim očima i nema tog muškarca, tog novca ili te nagrade koja bi izbrisala gubitak koji joj je sudbina namenila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs