TRENUTNO NEMA LEPŠE, A NESREĆNIJE ŽENE OD NJE: Pored čoveka koji ju je prevario s drugaricom, tugu nije mogla da sakrije

Životna priča Megan Foks krije zanimljive detalje o kojima malo ko zna.

Celebrities
20:04h Autor:
TRENUTNO NEMA LEPŠE, A NESREĆNIJE ŽENE OD NJE: Pored čoveka koji ju je prevario s drugaricom, tugu nije mogla da sakrije
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Megan Foks važi za jednu od najlepših glumica u Holivudu, a uprkos tome, čini se da nema sreće s muškarcima. Takođe, njen život nije bio lak, a od samog detinjstva borila se kao lavica.

Zelenooka glumica i manekenka rođena je 16. maja 1986. godine u Oak Ridgeu, u Tenesiju, a uz majku Gloriju i oca Tomasa ima i 12 godina stariju sestru Kristi Branim.

"Moj je otac lovio patke, a majka je od njih pripremala ručak. Nismo imali baš mnogo novca," priznala je. Roditelji su se razveli kad je Megan navršila tri godine, a nakon toga se majka preudala pa su sestre živele s njom i očuhom o kojem je jednom rekla da je bio jako strog.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

"Naša mama i očuh bili su vrlo striktni u odgoju moje sestre i mene. Nikad mi nisu dopustili da imam dečka, a nismo smele ni pozvati prijatelje kod nas, da se družimo," izjavila je Foks jednom prilikom i dodala kako se odselila od njih čim je počela dovoljno zarađivati.

Nije joj trebalo dugo da postigne željeni uspeh, a kako je u svet šoubiznisa ušla vrlo rano, trebala je potvrdu roditelja koji su, uprkos strogom odgoju, hteli da Megan postane zvezda.

"Imala sam punu podršku svojih roditelja. Vodili su me na časove plesa i glume te je otac govorio kako neće dopustiti da se moj trud i talent ne isplate. Godinama sam vežbala da bih napokon i uspela", otkrila je.

Međutim, spoj lepote i velikog uspeha bili su mač sa dve oštrice, a čini se da joj je lepota donosila samo probleme, odnosno muškarce s kojima nije imala sreće.

Megan Foks
foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavni život

Sve je počelo flertom, posle i vezom sa 13 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, zvezdom serije Beverli Hils 90210. Vezu su započeli 2004. godine, nakon što su se upoznali na setu serije "Hope i Faith". On je tada imao 30, a ona samo 18 godina. Vezu, a posle i brak ovo dvoje glumaca uistinu su obeležili brojni usponi i padovi koji su nedavno rezultirali službenim razvodom. Prema pričama glumice, Grin je u početku oklevao da uđe u vezu s njom zbog razlike u godinama.

"Morala sam ga uveriti da sam malo odgovornija i zrelija te da imam mnogo toga kvalitetnog u sebi što nas može činiti parom pa se ne mora brinuti zbog činjenice da imam samo 18 godina. Ako želiš da uspe, moraš se potruditi," prisetila se.

Brajan Ostin Grin, Megan Foks
foto: Profimedia

"Muškarci se u dvadesetima još ponašaju kao dečaci, nema se tu šta puno otkrivati, a kamoli uspostaviti neku komunikaciju s njima. Mislim da se puno toga strastvenijeg krije u onima koji su zakoračili u tridesete," izjavila je jednom prilikom. Verili su se 2006., a 2009. veridba je prekinuta.

Kasnije te godine Foks je bila meta grupe kriminalaca poznatih kao Bling Ring koji su opljačkali Grinov dom zbog glumičinih stvari. Nekoliko meseci nakon pljačke objavljeno je da su se Foks i Grin ponovno verili 2010. godine, ali Foks je izjavila da su ona i Grin neprestano vereni još od 2006. godine.

megan foks
foto: Profimedia

Venčali su se 24. juna 2010. na privatnoj ceremoniji u odmaralištu Four Seasons na Mauiju. Dve godine posle dobili su prvog sina Nou Šenona. Srećnu vest roditelji su objavili gotovo mesec dana nakon što se dečak rodio. Hteli su je što duže zadržati za sebe.

"Jako smo srećni poslednjih nekoliko dana u kojima smo zaista uživali, a sada smo tu lepe vesti odlučili podeliti i s vama. Naš sin Noa Šenon Grin rodio se 27. septembra, zdrava je, srećna i savršena beba," napisala je tada 26-godišnja Megan na svojoj službenoj stranici na Fejsbuku.

Megan Foks, Brajan Austin
foto: Profimedia

I dok je glumici to bilo prvo dete, Brajan je iz veze s glumicom Vanesom Marsil imao desetogodišnjeg sina Kasijusa Lijaha. Dve godine posle par je dobio još jedno dete, sina Bodija Ransoma.

"Mislim da će Noa biti divan stariji brat. Vrlo je senzibilno dete i verujem da će se znati brinuti o bratu," izjavila je tada srećna mama.

Već iduću godinu, tačnije 21. avgusta 2015. godine Foks je na sudu podnela zahtev za razvod nekoliko dana nakon što su ona i Grin najavili da se razdvajaju. Oboje su se povukli iz javnosti, a onda je usledilo pravo iznenađenje za njihove obožavatelje.

Megan Foks, Brajan Austin
foto: Profimedia

Naime, u aprlu 2016. godine Megan se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila s trudničkim stomakom, a javnost je danima nagađala ko je otac trećeg deteta. Nije dugo trebalo da se otkrije kako je reč o novoj staroj ljubavi Brajanu s kojim se pomirila u strogoj tajnosti te je na kraju povukla zahtev za razvod.

Par je i tokom raskida ostao u vrlo dobrim odnosima zbog dece, a čini se da ih je povezivalo nešto mnogo više od pukog prijateljstva i brige o deci. Tako se 2016. godine četveročlanoj porodici pridružio još jedan dečak kojeg su nazvali Journey River. Nepoznati izvor za jedan je američki časopis rekao da je Grin srećan što se Megan predomislila te da se uvek nadao da će odustati od razvoda. Oboje rade na tome da im brak uspe, a odnos se očigledno poboljšao.

Megan Foks
foto: Profimedia

"Nikad ne bih stavila posao ispred porodice. Verovatno sam po tom pitanju najmanje ambiciozna glumica. Pri izboru uloga uvek gledam da mi bude zabavno raditi. Nisam rođena da patim zbog uloga, a ionako nemam nameru glumiti do kraja života. Znam da me u ovom životu očekuje još nešto," izjavila je.

Ni treće dete nije uspelo održati brak ovo dvoje glumaca. Nakon što su se definitivno rastali, počeli su da se provociraju putem društvenih mreža, a ljubav među njima se potpuno ugasila.

Megan Foks
foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nova veza obeležena bizarlucima

Misleći da je konačno pronapla ljubav svog života, Megan Foks uplovila je u vezu sa reperom Mašinom Kelijem, 2020. godine, a verili su 2022. Od početka su privlačili puno pažnje svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za pesmu "Bloody Valentine", u kom se moglo videti kako ga veže.

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su navodno Foks i Keli jedno drugome pili krv, muzičar je nosio njenu krv na jednoj premijeri, poklonio joj je verenički prsten s umetnutim šiljcima kako bi je bolelo ako proba da ga skine, te su šetali crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Megan Foks
foto: Profimedia

Megan je nedavno svom vereniku poručila da je "ili ubije ili joj napravi dete", a jednom prilikom je istakla da je njihova veza "vrlo intenzivna". "Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to bi trebalo da ide lagano, ali isto tako jedno s drugim idemo u pakao", rekla je glumica.

Mnogi su primetili se koliko Foks promenila tokom veze s reperom i posegnula za nizom estetskih zahvata. Zbog toga su počeli da je nazivaju "plastičnom lepoticom".

Megan Foks
foto: Profimedia

Međutim, veliku ljubav potresao je preljubnički skanal. Kao bomba je odjeknula vest da je slavna lepotica raskinula veridbu sa Kelijem nakon saznanja da ju je prevario.

Naime, pre nego što je obrisala nalog na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu.

Ceo svet brujao je o njihovom skandalu, a mnogi nisu mogli da veruju da je jedna od najlepših žena sveta prevarena. Pojavili su se komentarisali da "ako je varao Megan, koja izgleda onako, šta onda mogu da očekuju druge devojke".

Megan Foks
foto: Profimedia

Međutim, nije prošlo ni mesec dana od prevare, Megan je sve zaboravila i oprostila svom nevernom dečku. Od tog trenutka, njih dvoje su nerazdvojni, a često se u javnosti pojavljuju u čudnim izdanjima.

1 / 15 Foto: Profimedia

Poslednji put su uslikani na događaju "Muškarac godine" koji je održan u Los Anđelesu. Megan je bila vidno neraspoložena, a mnogi su komentarisali da novim imidžom ne može da sakrije tugu koja se u njoj krije, dok šeta pored muškarca koji ju je prevario s njenom drugaricom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs