NAŠAO KOPIJU SVOJE ŽENE PA JOJ ŠALJE LASCIVNE PORUKE: Svet se crveni zbog VENSANA KASELA "On je kao napaljeni tinejdžer"

Nara Baptista je nova devojka Vensana Kasela i glumac to ne krije. Javno pokazuje svoju ljubav, a njegovi komentari su stvarno nešto posebno

Galerije
21:01h Autor:
1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vensan Kasel (56) kao da prolazi kroz krizu srednjih godina i to javno pred svima. Naime, nakon što je ostavio sada već bivšu ženu, Tinu Kunaki (26) tako što je prvo obrisao sve zajedničke slike sa Instagrama, odmah je našao 30 godina mlađu manekenku koju je doveo na istu plažu u Rio.

Sadašnju devojku je doveo na mesto na kojem je stalno izlazio sa bivšom, a fotografije sa obe žene su skoro identične.

Vensan Kasel sa Tinom Kunaki na plaži
Vensan Kasel sa Tinom Kunaki na plažifoto: Profimedia

Nara Baptista ima 27 godina i bukvalno je kopija njegove bivše supruge. Isto se bavi manekenstvom, poreklo vodi iz Brazila, a 2020. godine je učestvovala u izboru za Mis Univerzuma.

Par je prvi put viđen na jednom muzičkom događaju, da bi odmah posle toga Vensan počeo da ostavlja lascivne poruke po instagramu mlade Nare.

"Ne mogu da te se zasitim."

"Ti si sve i još mnogo više"

"Moje"

Dok je s druge strane Nara objavila stari video na kojem Vensan recituje, da bi on na to stavio komentar: "Kao da pričam o tebi".

U isto vreme, njegova nova devojka ostavlja mu komentare ispod objava na mrežama, dok ostali korisnici kažu da se Vensan ponaša "kao napaljeni tinejdžer".

Inače, pre nego što je oženio Tinu Kunaki, Vensan je bio u braku sa Monikom Beluči sa kojom ima dve, sada već velike ćerke.

Kada je oženio slavnu glumicu, mnogi su zanemeli od čuda kako je uspeo da takvu lepoticu odvede pred oltar. Međutim, Vensan kao da sebi postavlja izazov pa svaki put nađe sve lepšu, bolju i zgodniju ženu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs