RAFAEL NADAL NA LETOVANJU SA SINOM I ŽENOM: Do sada ga nikad nismo videli sa stomačićem i proćelavog - ŠTA MU SE DESILO?

Španski teniser Rafael Nadal prvi put je viđen sa sinom i ženom u javnosti, od kako su on i Ćiska dobili dete

Galerije
10:36h Autor:
1 / 6 Foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok Novak Đoković osvaja turnir za turnirom i ne planira da stane, za to vreme Rafael Nadal kao da se povukao iz sveta tenisa. Oni koji ga znaju kažu da je u pitanju želja da što više vremena provede sa suprugom i detetom, ali i neka stara povreda koju pokušava da zaleči.

Dok je letovao na Palmi de Majorci, Rafa je prvi put pokazao stomačić i proćelavu glavu. Na terenima ga stalno viđamo sa trakom ili kačketom, dok je ovo njegovo prvo pojavljivanje bez kape.

Podsetimo, MarijaFrančeska Perelo, poznatija kao Ćiska i Rafael Nadal su u vezi od 2005. godine, a onda su pre nešto više od godinu dana - odlučili za brak i decu.

Ćiska je ostvarena poslovna žena koja radi u osiguranju i diplomirala je preduzetništvo. Iako je uvek bila tu za Nadala, ona je retko dolazila na njegove mečeve. Razlog je bio taj što nije htela da ga ometa u njegovim sportskim podvizima.

Uprkos tome što su mediji pokušavali da ih razdvoje, par je imao svoj cilj i išao ka tome. Danas uživaju u mirnom porodičnom životu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs