čestitamo

NAKON 17 GODINA LJUBAVI POSTALI SU RODITELJI Marija je zbog NJEGA sve žrtvovala a u javnosti se retko pojavljuju zajedno

Žena Rafaela Nadala porodila se i na svet donela dečaka. Njihova ljubav posle 17 godina krunisana je detetom.

Porodica
Autor:
NAKON 17 GODINA LJUBAVI POSTALI SU RODITELJI Marija je zbog NJEGA sve žrtvovala a u javnosti se retko pojavljuju zajedno
Porodila se Marija, žena Rafaela Nadala, Foto: Profimedia

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova supruga Marija Fransiska Pereljo po prvi put postali su roditelji, nakon što je Marija na svet donela dečaka. Nedavno su uslikani kako razmenjuju nežnosti uživajući u Marijinim trudničkim danima.

Par je u već nekoliko godina u srećnom braku, dok je Marija zbog činjenice da se retko pojavljuje u javnosti dobila nadimak "misteriozna" ili "žena iz senke".

Tokom svih ovih godina razvijale su se različite teorije, a neke su otišle toliko daleko da se pričalo čak i da je se Nadal stidi, s obzirom da su je često kritikovali zbog izgleda.

Rafael Nadal i Marija Fransiska
Rafael Nadal i Marija Fransiskafoto: Profimedia

Jednom prilikom Ćiska je odgovorila i na to večito pitanje zašto se retko pojavljuje na mečevima i u javnosti sa slavnim suprugom, a ona je isključivo za potrebe Nadalove biografije objasnila zašto je to tako.

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara. To bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene... Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", rekla je ona.

Rafael Nadal i Marija Fransiska
Rafael Nadal i Marija Fransiskafoto: Profimedia

U istom intervjuu Marija je istakla i zašto se toliko trude da svoj odnos drže zadrže samo za sebe.

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije", objasnila je Marija.

Marija Fransiska
Marija Fransiskafoto: AP / Andy Brownbill

Par je ljubavnu vezu otpočeo davne 2005. godine, a posle skoro 14 godina zabavljanja, odlučili su se da stanu na "ludi kamen", te su se tako venčali 2019. godine u njihovom rodnom gradu, a slavlje koje će bračnom paru zauvek ostati u sećanju održan je u zamku La Fortaleza.

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: Profimedia

Inače, Marija je dve godine mlađa od Nadala, a diplomirala je na studijama menadžmenta i osiguranja. Svojevremno je radila u jednom osiguravajućem društvu, a danas je poslovni partner svom vereniku - radi kao direktor njegove humanitarne organizacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs