TUMARA ISCRPLJENA ULICOM, GOLE GRUDI NA IZVOLTE, POGLED NA NOGE OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Šokantno ponašanje žene Kanje Vesta

Kanje Vest uživa u prelepoj Toskani sa suprugom, koja ne prestaje da šokira javnost!

Galerije
10:01h Autor:
1 / 7 Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kanje Vest, otkako se razveo od Kim Kardašian, pažnju najviše privlači ekscentričnim ponašanjem, a u tome mu umnogome, čini se, pomaže i supruga Bjanka Censori. Za samo nekoliko dana pojavila se u stajlinzima koji su sve ostavili bez teksta, te se šokirana jaavnost pita šta se desilo sa reperovom lepšom polovinom.

Ovoga puta, Bjanka je izašla na italijanske ulice u smelom prozirnom kombinezonu, ispod kojeg nije nosila grudnjak, a grudi su se poptuno videle! Osim toga, više nije plavuše, već je svoju kratku kosu ofarbala u crno.

Bjanka Censori
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A pre samo nekoliko dana u Firenci je zaprepastila prolaznike svojim izgledom kada je krenula da se pridruži reperu. Delovala je prilično iscrpljeno, kao da je tek ustala iz kreveta i zaboravila da se obuje. Da dobro ste pročitali, jer je okolo tumarala bosa.

Na sebi je imala minijaturni gornji deo bikinija u crnoj boji, koji je svaki čas "pretio" da će da pokaže i više nego što treba. Njega je uparila sa crnim helankama i sivim šalom.

Bjanka Censori
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanje i Kim su se zvanično razveli u novembru 2022. Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. nakon skoro sedam godina braka i 3 godine zabavljanja. Bivši par deli četvoro dece: Nort, Saint, Čikago i Psalm.

Trebalo je više od godinu dana - i bezbroj Kanjeovih ispada na Instagramu da par reši razvod. A potom se samo dva meseca od zvaničnog rastanka sa najpoznatijom sarletom na svetu oženio se dizajnerkom njegovog brenda Yeezi Bjankom Censori dva meseca nakon što se zvanično razveo od Kim Kardašijan, a njih dvoje gde god da se pojave privlače ogromnu pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs