najskuplji razvod

NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA ISPRAZNIĆE NJEGOV DŽEP: Starleta će svakog prvog u mesecu dobijati 200 HILJADA DOLARA

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su zaključili razvod, a ceo epilog završen je u veliku korist strarlete.

Celebrities
Autor:
NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA ISPRAZNIĆE NJEGOV DŽEP: Starleta će svakog prvog u mesecu dobijati 200 HILJADA DOLARA
Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su zaključili razvod, Foto: Profimedia

Kako strani mediji prenose, Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su zaključili razvod, te je doneta konačna odluka o iznosu alimentacije koju će reper plaćati svakog meseca.

Bivši par je u procesu borbe oko podele imovine od februara, 2021. godine, a ceo postupak je konačno završen. Kim i Kanje imaju zajedničko starateljstvo sa jednakim pristupom za svoje četvoro dece, dok će reper svakog meseca plaćati alimentaciju.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan i Kanje Vestfoto: Profimedia

Navodno, Kanje će bivšoj ženi Kim plaćati čak 200 hiljada dolara mesečo, na konto alimentacije za decu. Uslovi sporazuma uključuju prebacivanje 200 hiljada dolara na starletin račun, svakog prvog u mesecu.

Osim redovne alimentacije, Kanje će biti odgovoran i za troškove školovanja, odnosno plaćaće polovinu troškova, navodi Radar Online.

Kim i Kanje
Kim i Kanjefoto: Profimedia

Kako ovaj portal navodi, bivši supružnici su se složili da ukoliko dođe do eventualnih problema ili sporova oko nihove dece, krenu na medijaciju (proces mirenja putem posrednika). U slučaju da se jedno od njih ne pojavi, drugi roditelj ima dozvolu da donese odluku samostalno.

 Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan i Kanje Vestfoto: Profimedia

Čini se da je starleti razvod i te kako doneo benefite, dok se reper navodno odrekao imovine od 4,5 miliona dolara u neposrednoj blizini Kim i da će sve prebaiti na njeno ime. Ona će biti odgovorna za sve troškove vezane za ogromnu kuću. Njih dvoje su pre venčanja potpisali i predbračni ugovor čiji detalji nisu poznati.

Podsetićemo, Kim je zahtev za razvod podnela pre dve godine, dok je Kanje odugovlačio sa istim . Međutim, kako su njegove finansije počele da cvetaju. tako je i on bio spreman da okonča ceo proces.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs