KAKO DANAS IZGLEDA SIMPATIČNA LJUBICA KONOBARICA? Prošlo je 20 godina nakon "Kengura" i teško da biste je prepoznali

Slatka Ljubica se nakon filma "Kad porastem biću Kengur" znatno promenila, od kultnog filma je prošlo 20 godina

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: preentscreen/Facebook

Kultni srpski film "Kad porastem biću kengur" ostaje večni dragulj domaće kinematografije, čije replike odjekuju i danas, gledaoci i posle 20 godina citiraju replike.

U tom filmu igrali su istinski virtuozi glume: Nikola Đuričko, Marija Karan, Gordan Kičić, Sergej Trifunović, Nebojša Glogovac, Boris Milivojević i mnogi drugi, koji su iskovani u nezaboravne uloge. Svaki od njih sa sobom nosi sopstveni sjaj i specifičnost.

Jedan od nezaboravnih likova koji je krasio ovu filmsku priču je i konobarica Ljubica, koju je igrala Ana Marković. Njen izražajan talenat je došao do izražaja kada je imala ulogu Šapićeve devojke u koju su zaljubljeni ostali muškarci iz kafića.

Nikola Đuričko je igrao nezaboravnog Kengura, a put ga je odveo iz Beograda do dalekog Istviča, gde je pronašao novo fudbalsko utočište. U Kengurovom srcu zauvek se urezana slika stare ljubavi, čuvene Ljubice, koja je, nakon njegovog odlaska, bila uvučena u zamršeni ljubavni trougao.

Ova sjajna glumica, Ana Marković, osvaja srca publike u filmu "Žena sa slomljenim nosem", tumačeći ulogu prodavačice koja odražava kompleksnost i suptilnost svog karaktera. Nakon ovog nezaboravnog filma, Ana se pojavljuje i u drugim značajnim ostvarenjima.

Na njenom Fejsbuku možemo da vidimo da je angažovana kao majka i posvećena porodici. Iako je prošlo dosta vremena, Ana je ostala verna sebi, održavajući svoj jedinstveni sjaj bez obzira na sve prolaznosti.

Ana Marković i dalje zrači svojom prirodnom lepotom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs