Neverovatno

Šta je nateralo slavnu glumicu da proda kuću u kojoj je živela 20 godina? (FOTO)

Bračni par Sara Džesika Parker i Metju Broderik prodali su kuću na tri sprata u Njujorku za 15 miliona dolara, i to nakon što su u njoj proveli poslednjih 20 godina

Galerije
09:40h Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Glumica i zvezda serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik, novu godinu su započeli s itekako pojačanim iznosom na računu, nakon što su odlučili da prodaju svoj stan u njujorškom Vest Vilidžu gde su živeli poslednjih 20 godina.

Naime, par je posedovao kuću od 2000. godine koju su tada kupili za iznos od 3 miliona dolara, s tri sprata i više od četiri hiljade kvadratnih metara. Vest o prodaji objavio je Vol Strit Žurnal prema kojem su tu istu kuću prodali za čak 15 miliona dolara. Identitet kupca nije otkriven, ali kupilo ju je društvo s ograničenom odgovornošću.

Sara i Metju time su sve iznenadili, jer kuća nije bila uvrštena na javnu prodaju, iako se o tome nezvanično šuškalo poslednjih godinu dana. Njujork Post je u decembru 2020. godine pisao da kupuju novu kuću, i da planiraju da se isele iz starog stana.

To im nije prvi potez što se tiče kupoprodaje nekretnina tokom poslednjih nekoliko godina, jer su 2016. kupili dve kuće za 34,5 miliona dolara od kojih su napravili veliku porodičnu vilu.

Sara i Metju su u braku više od 23 godine, i zajedno imaju troje deca- sina Džejmsa i bliznakinje Marion i Tabitu. Trebalo je da zajedno glume na Brodveju do aprila ove godine, ali to je odloženo zbog pandemije korona virusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs