Važna prostorija

Prvo što se vidi kad vam neko uđe u kuću: Kako da uredite ulazni hodnik! (FOTO)

Kombinacije kontrasnih boja su uvek efektno i dobro rešenje
Enterijer
14:32h Autor:
Prvo što se vidi kad vam neko uđe u kuću: Kako da uredite ulazni hodnik! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bilo da je prostran ili u uskom hodniku, ulaz u stan uvek možete da uredite tako da deluje moderno i dopadljivo.

U većini slučajeva ovi prostori su bez prirodnog svetla, što ih čini mračnim i manjim nego što to zaista jesu. Sigurno da postoje trikovi za vizuelno proširenje hodnika, ali je isto tako važno kakav nameštaj tu postavljate i da li puštate mašti na volju.

Ukoliko ste rešili da sklonite manje pregradne nenoseće zidove i da spojite hodnik sa ostatkom stana, možete da upotrebite malo jaču oker nijansu. Provucite je na plafonu i zidovima i napravite zanimljive igre u ambijentu.

Dom jedne prave dame, od stila i ukusa: U njemu nećete naći ovih 10 stvari!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nekome smeta da ovaj deo stana pripadne dnevnoj sobi ili trpezariji, ali može da doprinese da prostor izgleda prostranije.

Hodnik je vrlo često nepravilnog oblika, gde iz jednog njegovog dela skrećete u drugi. U ovom slučaju bi bilo dobro da se odlučite za panel izraženih šara sa ogledalom, fiokom i čivilukom.

Ostali deo hodnika neka bude jednostavan sa zidovima u neutralnoj boji, bez suvišnih detalja i to će biti vrlo elegantno.

Ubedljivo najbolji poklon za kuću: Kome želite sreću i zdravlje, darujte mu ovu biljku!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Možda je najkomplikovaniji zadatak osmisliti ulazak u stan. Često dodatni elementi koji prate ove enterijere mogu da otežaju rešenje.

Vrlo zanimljiva postavka visokog plakarskog elementa sa dodatnim delom za kačenje garderobe u ovom delu stana neće delovati grubo i preteško ako se fino uklopi u nišu u zidu.

Skida buđ i fleke u kupatilu: Najmoćnije prirodno sredstvo za dezinfekciju! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kombinacije kontrasnih boja su uvek efektno i dobro rešenje. Ukoliko se odlučite za ovakav korak u vašem ulaznom hodniku, poigrajte se sa komadima nameštaja, na primer komodom u različitim kontrasnim bojama. Na zid možete da stavite uski panel u nekoj tamnijoj boji sa elementima za kačenje garderobe i policu u njoj kontrastnoj boji za odlaganje kapa, šešira ili torbi. Ovo će dati notu neobičnosti celom prostoru.

Savet: Izgled Vašeg ulaznog hodnika možete da poboljšate i dodavanjem nove zidne, plafonske ili podne rasvete. Ukoliko je osmišljena na pravi način, osim neophodnog svetla, dodaće i lepu notu estetici prostora i tako dodatno ukrasiti vaš hodnik.

Stan u ovoj zgradi košta 20 miliona dolara: Vredi svaku paru, pogledajte! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs