Trendovi za sva vremena

Fantastične, a jednostavne ideje za enterijer: Lepši dom pomoću 5 trikova! (FOTO)

Uvek postoji nekoliko trikova koji će vam olakšati posao i zbog kojih ćete lakše preurediti svoj dom uz minimalni trošak
Enterijer
20:46h Autor:
Fantastične, a jednostavne ideje za enterijer: Lepši dom pomoću 5 trikova! (FOTO)
Foto: Profimedia

Trendovi za uređenje enterijera menjaju se iz godine u godinu. Ponekad je teško pratiti sve promene koje se događaju. Ali nemojte očajavati, uvek postoji nekoliko trikova koji će vam olakšati posao i zbog kojih ćete lakše preurediti svoj dom uz minimalni trošak. Danas vam donosimo pet trikova koji će uvek poboljšati izgled prostora.

1. Složite knjige po bojama

Ovo nije nikakva šala, već odličan trik za super izgled vaših polica. Ako imate mnogo knjiga koje su razbacane na sve strane, na ovaj način ćete uveliko promeniti izgled celog zida u dnevnoj sobi. Osim što će lepo izgledati, knjige će biti organizovane pa ćete sigurno lakše zapamtiti gde se nalaze.

Staru policu napunili kamenčićima i zemljom: Krajnji rezultat oduzima dah! (VIDEO)

A post shared by dsignedbya (@dsignedbya) on Jul 28, 2016 at 4:00am PDT

2. Presvucite starinski nameštaj modernim tkaninama

Ako imate lepu sofu ili fotelju koju ste nasledili od bake, nikako je nemojte baciti. Odaberite tkaninu s moderno dizajniranim dezenom i dobićete komad nameštaja koji će sigurno zasijati u vašoj dnevnoj sobi.

A post shared by @kharez on Jul 22, 2016 at 1:07am PDT

3. Vintidž komadi nameštaja uvek su u modi

Ne mislimo pod tim da vaša dnevna soba mora da izgleda kao set filma iz prošlog veka. Elegantna komoda na nešto višim nogarima ili neki pomoćni stočići su ono što će u kombinaciji sa živom bojom zidova izgledati odlično. Ovaj trik sigurno uvek donese osveženje, pa zašto ga i vi ne biste isprobali?

Od garsonjere napravili stan sa još 5 prostorija: Genijalna transformacija oduzima dah! (VIDEO)

A post shared by Fusta'm Shop (@fustamshop) on Jul 18, 2016 at 11:45pm PDT

4. Zidne tapete vratile su se na velika vrata

Možete ih postaviti u bilo koju prostoriju, odabrati različite dezene i na taj jednostavan način osvežiti izgled doma. Bitno je samo da ne preterate, neka to uvek bude jedan zid u prostoriji čiji izgled želite da promenite. U kombinaciji s nameštajem i novim detaljima, sigurni smo da će vaš dom zablistati.

Pre nego što dođu gosti, ona stavi ovo u sobu: Genijalan trik za vaš dom! (VIDEO)

5. Budite hrabri i obojite jedan zid tamnom nijansom

Za ovaj trik mogu vas inspirisati stare vlastelinske kuće i dvorci. U spavaćoj sobi, hodniku ili čak kupatilu zid tamne boje će istaknuti eleganciju prostorije. No, i ovde je bitno ne preterati kako ne biste vizuelno smanjili prostoriju.

Kupatilo je bilo sasvim obično: Malim izmenama napravila luksuznu prostoriju! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs