Budući roditelji

Zašto se Ana Nikolić udala na brzinu: Pevačica trudna!

Ana je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca kako bi bila sigurna u rezultate testa
Celebrities
03:54h Autor:
Zašto se Ana Nikolić udala na brzinu: Pevačica trudna!
Foto: Instagram Printscreen / Ananikolicofficial

Ekspresno brza udaja pop pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića ostavila je bez teksta kako domaću javnost tako i njihove kolege, ali i njihove porodice! Bukvalno niko nije znao za planove ovog zanimljivog, sada već bračnog para, a nisu ni oni do poslednjeg trenutka.

Kako Kurir saznaje, Ana i Rasta su venčanje zakazali kad su saznali lepe vesti - da za šest meseci postaju roditelji!

Naime, Ana Nikolić je u trećem mesecu trudnoće. Pevačica je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca kako bi bila sigurna u rezultate testa.

"Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen! Odmah joj je rekao da će se venčati ako je trudna! Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća", kaže izvor blizak pevačici.

Ana i Rasta su, maltene istog trenutka, zakazali prvi slobodan termin u opštini Voždovac i u prisustvu kumova i nekolicine prijatelja sklopili građanski brak.

Porodica ljuta na Anu Nikolić zbog tajnog venčanja: Svi su zatečeni! (FOTO)

Konkretno muskarac pravi!Ljubav...

A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jul 29, 2016 at 4:30am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs