Stiže beba

Više nije tajna: Trudnički stomak Dženifer Aniston sve veći i veći! (FOTO)

Glumičini prestavnici za medije i dalje tvrde kako ona nije trudna
Celebrities
09:28h Autor:
Više nije tajna: Trudnički stomak Dženifer Aniston sve veći i veći! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia

Poslednjih dana ne stišavaju se glasine o trudnoći glumice Dženifer Aniston, koja je uhvaćena prošle nedelje na romantičnom putovanju sa suprugom Džastinom na Bahamima, gde je pokazala zaobljen stomačić. Ali, njeni predstavnici za štampu su tada demantovali priče o trudnoći.

Džastin i Dženifer ovih dana su se vratili u Njujork, gde glumica ponovno izaziva sumnje, sakrivajući stomak jaknom i torbom.

Bikini pobudio sumnju: Dženifer Aniston pokazala trudnički stomak! (VIDEO)

Istovremeno, njen zgodni suprug pokazao je mišiće u uskoj majici s kratkim rukavima kao i nešto dužu bradu, koja mu odlično stoji.

Da podsetimo, par se upoznao tokom snimanja komedije "Tropic Thunder" 2008. godine, ali vezu su započeli tri godine kasnije. Venčali su se 2015. godine u tajnosti, u svojoj vili na Bel Eru, a niko od gostiju nije znao da dolazi na venčanje, već su mislili da se radi o zabavi povodom Džastinovog rođendana.

Iako se i šuškalo kako je njihov brak u krizi te kako Džastin samo iskorištava popularniju Dženifer za svoje poslovne poduhvate, izgleda da su to bile samo ružne glasine.

Vitka, zdrava i fit u 47. godini: Ovako izgledaju jednostavni rituali Dženifer Aniston! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs